reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

sandi to chyba my takie małolaty:rofl2::-p chociaż moje 23 przeterminowało się dwa lata temu:-p

Agutek biedna Tolcia:-(

elahar eh te teściowe:baffled:

reklama
Dobry wieczor:-)
witam po weekendzie, my bylismy za miastem u kuzyna, bylo super, zupelnie inny klimat, Olivcia pobawila sie nad rzeka:-)
spala z nami w jednym lozku, obudzila sie jak zwykle przed 9, no ale ze my jeszcze zalegalismy zmeczeni po nocnej imprezce polozyla sie miedzy nami i tez zasnela;-)
obudzilismy sie wszyscy o 11:szok:moje dziecko nigdy tak dlugo nie spalo:baffled:
dobrze ze ma litosc dla skacowanych rodzicow:-p:-D

ja jestem rocznik 81:-)

dzień dobry :-)

lecę zaraz na spotkanie...buuu....
i cały tydzień trzeba pracować, żadnego długiego weekendu nie ma, ja się tak nie bawię :baffled:

Hello :-).

A ja wczoraj nie obejrzałam ani "Tańca z gwiazdami" (kto wygrał?), ani "Teraz albo nigdy", bo poszliśmy z m na piwko. Wróciliśmy o północy, a młody wstał o 5:30 :baffled:. Spać mi się chce. A poza tym TV nam się psuje (a ma tylko 2 lata) :wściekła/y:.

Witam:-)
moja niuńka pospała do 8:tak:

jeśli chodzi o popsuty sprzęt to padł mi odkurzacz który ma rok:baffled:
teraz latam na miotle:-D i zamiatam;-)

do pracy dzisiaj a tak się rozleniwiłam:rofl2:

bluberry wygrała M.Walach:tak:

hej!

Babeczki dużo radości z pociech w dniu naszego święta!

Zosia się przejęła wielce - pobudka o 4, BAkuś i spanie do 7.30 z przerwami:baffled:zaraz się kładę bo na 16 do pracy to bym padła;-)

Hej :-) wszystkim mamuskom wszystkiego naj :tak::-)

blueberry hihihii my tez z m wyskoczylismy wczoraj na piwko :tak::-D a Mala sie obudzila o 2w nocy :baffled: i spac nie chciala :no: meczylam sie z nia prawie do 4tej :szok::crazy: pozniej pobudka o 8 juz na dobre :sorry2:

reklama
MAMA
Słowo znane i kochane,
przez przypadki odmieniane:
Mama, Mamy, Mamę, Mama,
no i jeszcze Mamie, Mamo
kto sie co dzień z losem zmaga?
czyja rada nam pomaga?
komu można troski zwierzyć?
kogo swoją miłością zmierzyć?
z kim najchętniej pogadamy
i bezpiecznie czas spędzamy?