A
Agutek
Gość
agutek - chwal się pazurkami;-)
hihi zwykły french z różyczkami :-)
na serdecznych palcach różyczki są czerwone z zielonymi listkami i łodygą, a na pozostałych palcach białe ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agutek - chwal się pazurkami;-)
hihi zwykły french z różyczkami :-)
na serdecznych palcach różyczki są czerwone z zielonymi listkami i łodygą, a na pozostałych palcach białe ;-)
na nogach zrobione bede miala we wtorek, bo dzisiaj byl sam pedicure, zeby przygotowac stopki...pani najpierw zrobila kapiel moim stopkom, potem skorki mi pousuwaly, wypilowala paznokcie i specjalnym urzadzeniem pousuwala wszystkie zrogowacenia, stwardnienia na stopie, a na koniec zrobila mi piling stop...we wtorek polozy juz sam zel, ktory ma starczyc na 3 miesiace...
za pedicure dalam 50zl, a za zele na dloniach 70zl....
nie wiem ile biora za pazurki zelowe na stopach ale chyba tez 50zl
tak naprawde to tylko to sie nazywa uzupelnianie...
a na serio to caly ten zel jest spilowany i na nowo sie kladzie trzy warstwy, tak samo jak kladzie sie pierwszy raz...
pierwszy raz jest drozszy jesli nie ma sie swoich paznokci dlugich a chce sie miec i wtedy przykleja sie tipsy na pazurki, a na nie kladzie zel...
ale faktycznie, czesto w wiekszych miejscowosciach jest duzo drozej
ja daje najczesciej 70-75zl, w zaleznosci od tego co za ozdoby mam nalozone i ide raz na 5 tygodni
malaga, czy ty o moim dziecku piszesz? No no no, co do minuty tak samo tyle, ze my się bawiliśmy w zakładanie i zdejmowanie kapciuszków bo nie dał się utrzymać w łóżeczku. POtem obudził się o 4 a na dobre o 7Witajcie
U nas też ciężka noc Mały obudził się koło północy i za nic nie chciał iść spać Rozbudził się i jedyne co chciał to bawić się Wypił herbatkę, potem mleczko i myślałam, że padnie.. ale gdzie tam Usnął dopiero ululany przez tatusia na siłę koło 1.30