reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzień dobry

Widzę, że większość dzieciaczków wstaje o 6. Moja przeważnie też, chociaż dzisiaj obudziła się z płaczem o 5 i tym razem bym problem z uśpieniem :baffled: Także ziewam dzisiaj cały czas.
W dodatku to moje picie kawy też mi nie wyszło na dobre. Mam chyba braki magnezu bo ostatnio wypadają mi bardziej włosy. :no:

Sandi moja też już zaliczyła pierwsze skaleczenie w paluszek jakiś czas temu. Oczywiście plaster długo na palcu nie pobył. :baffled:

reklama
Dzień dobry :-). M w pracy, a ja mam wolne :-p. Ale sobie zrobiłam śniadanko... Chyba już nie będę dzisiaj nic jadła... do obiadu ;-)

Nie wiem czy to jakiś wirus, czy co? Bo moje dziecko też źle spało i wstało o 5:30. Może pełnia jest? Wczoraj po południu godzinę siedział w łóżeczku i nie zasnął. Wieczorem też nie miał ochoty iść spać. Teraz mi się go udało uśpić, ale też się buntował... Mleka rano nie chciał, o 8:00 zjadł za to ładnie kaszkę.

hej :-)

coraz mniej remontu do skonczenia przed nami uff...ale wszystko mnie boli :-p

moja tez dzis obudzila sie o 5 i wzielam ja do nas i do 7 jeszcze pospalismy, o 8 odwiezlilismy do babci i odbierzemy dopiero wieczorkiem...a ja sie dzis zrelaksuje po poludniu u mani- i pedicurzystki :-)

W dodatku to moje picie kawy też mi nie wyszło na dobre. Mam chyba braki magnezu bo ostatnio wypadają mi bardziej włosy.
elahar mnie też od miesiąca wypadają:crazy: to pewnie na wiosnę tak powiedziała mi fryzjerka:tak: lykam witaminki wzmacniające ale na efekt trzeba czekać ok 2 miesięcy:baffled: kawę też pije ale z dużą ilością leka i wcinam dużo nabiału więc magnezu mi nie brakuje:no:
jak sboie przypomne jak mi włosy po ciąży wypadały pod koniec maja:szok::szok::szok:
tragedia:angry::angry::angry:

Witam!

amy pospałyśmy do 8.15 od 19.30:-pale nie było popołudniowej drzemki przez gości. KAszka ładnie zjedzona, córunia grzeczna jak nigdy. Po południu sprzedaję babci na godzinkę i skoczę na miasto:-)

Witajcie!
Ja dziś na dyzurze z Boryskiem w domku, Babci dalismy urlop - pare dni...Najgorzej ze jutro mam dwa egzaminy a z Boryskeim sie przecież nic nie naucze :-D Poza tym zawsze sobie obiecuje ze jak jestem z Nim to czas w 100 % dla Niego! Gdzie te czasy że dzieci spały 3 godziny w dzień....

wlasnie wrócilyśmy ze spacerku:tak: po drodze kupiłam dwie surfinie na balkon w doniczkach do powieszenia:tak: i myślałam że mi ręka odpadnie:baffled: w jdnej surfinie, drugą pchałam wózek:baffled:
moja lata w samych rajstopach:tak: zobaczymy do wieczora ile par się uzbiera do prania:baffled:

Wymęczyłam córcie na spacerku i ładnie śpi. :tak::tak:

elahar mnie też od miesiąca wypadają:crazy: to pewnie na wiosnę tak powiedziała mi fryzjerka:tak: lykam witaminki wzmacniające ale na efekt trzeba czekać ok 2 miesięcy:baffled: kawę też pije ale z dużą ilością leka i wcinam dużo nabiału więc magnezu mi nie brakuje:no:
jak sboie przypomne jak mi włosy po ciąży wypadały pod koniec maja:szok::szok::szok:
tragedia:angry::angry::angry:

No właśnie ja też dużo mleka dolewam do kawy i nawet cynk biorę więc pewnie masz rację, że to na wiosnę bardziej wypadają.

własnie moja córcia tak zawzięcie oglądała bajkę że zlała się na fotelu:angry: po czym oznajmiła siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:angry:

reklama
Roksi :-D:-D:-D

Nie wiedziałam, że w nabiale jest magnez. Zawsze myślałam, że w czekoladzie :-D.

Nasze spacery są średnio przyjemne ostatnio, bo Karol nie chce siedzieć w wózku, a jak go wyjmę i próbuję prowadzić za rączkę, to kręcimy się w kółko, a po chwili on siada i chce raczkować. Ja chcę, żeby już chodził !!!

Do góry