reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

A my pojechaliśmy dzisiaj na rynek na spacer, a tam chodziarze się gonili i był okrooopny tłum ludzi. To miasto jest kompletnie zwariowane ;-). Ale połaziliśmy sobie po Plantach.

Karol nie chciał kaszki na kolację, nawet dzioba nie otworzył. Za to pojadł bułki z masłem. Spróbuję mu flachę wcisnąć na śnie, ale coś czuję, że nie będzie chciał.

reklama
ja sie witam tak na chwilkę- mam pecha w tym roku strasznego a to dopiero maj-wrrrr
wczoraj miałam kolejny wypadek- dobrze że jechałam sama, kość nosowa złamana z 2 odłamkami, dobrze że bez przemieszczenia, autko rozwalone, może za 2 tygodnie odzyskamy je, ciekawe co bedzie z wyjazdem na wakacje ?? a jeszcze w tym tygodniu do końca musze zarejestrowac nowa firmę- to tak w skrócie

dziewczynki wybaczcie mi że teraz bardzo rzadko zaglądam, ale po 1 nie mam weny a po 2 nie mam siły- wszystko tak mi sie teraz pieprzy że nie wiem w co ręce włożyć - ale mam nadzieje że bedzie lepiej, no bo kiedys musi być-
buziam was wszystkie i marcóweczki wszystkie oczywiście też

rany kasia wspolczuje!
wez moze L4 i odpocznij troche, duzo sie u ciebie dzieje i moze z przemeczenia tak nie wychodzi...duzo zdrowka i oby juz bylo tylko lepiej :tak:

Kasia współczuję. Aż nie moge w to uwierzyć. Wierzę, że wszystko zacznie ci się układać, trzymam kciuki. I tak jak pisze Agutek - odpocznij. Jak się czujesz?

Hej :-) pozna pora ;-)

Kasia oj bidulko :-(oby juz teraz bylo tylko lepiej :tak:

a ja po wczorajszym wypadzie ogolnie spoko :tak: nawet pospalam prawie do 10 :szok::-D i pozniej popoludniu z Niunka tez sie kimlam troszke :-p;-) wiec ok ;-) i mysle ,ze taki maly wyskok dobrze mi zrobil :tak: mialam kilka godzinek tylko i wylacznie dla siebie :-) raz na jakis czas :happy:

madzikim a jesli mozna wiedziec ktory rocznik jestes? (oczywiscie jesli nie chcesz udzielac odpowiedzi to nie pisz :-p;-)) i wogole reszta dziewczyn?? bo ja sie wogole nie orientuje wsrod was wiekowo :no::sorry2:

dobrej nocki ;-)

Witam wszystkie foremki :-) i udanej rodzinnej niedzieli zycze :tak::blink::happy: Niuńka wstala o 7 :tak: wiec nie jest tak zle ;-) ale etap nie jedzenia trwa dalej :-:)baffled:

Agutku wstaw foty sypialni po remonciku ;-)

a gdzie sie dzisiaj podziewa Roksi ??
jestem:-p moja domowa sieć bezprzewodowa nie działa:angry: więć wczoraj mój m gimnastykował się by zrobić i w sumie zrobił ale znów nie działa:no: rozpoznaje laptopa m a mojego nie:crazy:

moja mała wczoraj wstała o 5:50:angry: a dzisiaj obudziła się o 4 i nie chciała spać tylko darła się:crazy: jak wylądowała u nas w łóżku to pospała do 8:30:-)

kasia ty piracie drogowy:-p zdrówka życzę:tak: zwolnij troszkę obroty cały czas jesteś w biegu:szok:

sandi ja 83:rofl2:

Dzień dobry :-). U nas bunt spaniowy panuje. Młody stoi w łóżeczku i płacze żeby go wyjąć. Jak próbuje się go położyć, to się wygina, łapie za ubranie i się drze. Strasznie mnie to złości i szybko tracę cierpliwość :wściekła/y:. Najczęściej babcia młodego usypia, jej się jakoś udaje bez awantury :-p.

Kasia, to ci się narobiło :-(. Trzym się.

reklama
czesc babiszony :-p

madzikim a jesli mozna wiedziec ktory rocznik jestes? (oczywiscie jesli nie chcesz udzielac odpowiedzi to nie pisz :-p;-)) i wogole reszta dziewczyn?? bo ja sie wogole nie orientuje wsrod was wiekowo :no::sorry2:

dobrej nocki ;-)

ja '81 :-p

Agutku wstaw foty sypialni po remonciku ;-)

nie mam aparatu...polecial z moim bratem do UK wczoraj :blink:

Dzień dobry :-). U nas bunt spaniowy panuje. Młody stoi w łóżeczku i płacze żeby go wyjąć. Jak próbuje się go położyć, to się wygina, łapie za ubranie i się drze. Strasznie mnie to złości i szybko tracę cierpliwość :wściekła/y:. Najczęściej babcia młodego usypia, jej się jakoś udaje bez awantury :-p.

hehe znam to :-p u nas tez ostatnio sie to pojawilo :dry:
czasami wystarcza, ze usiade na krzesle obok lozeczka i wezme ja na kolana...ona sie przytula do mnie i w pewnym momencie odchyla sie w strone lozeczka i pokazuje, ze chce tam isc, to znak, ze teraz juz sie polozy ladnie sama spac...chyba potrzebuje troche przytulania po prostu :sorry2:

Do góry