reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Jeśli chodzi o pieluszki to na noc używamy pampersy te z z gumkami po bokach "5" a na dzień dadę największą. Właśnie jutro chcę kupić te sleep&play ale one podobno żadnych uciągliwych gumek nie mają i nie wiem czy się przyjmą :baffled: blueberry - jak u was się sprawdzają?
Wiesz, one są cieńsze chyba od normalnych pampersów i nie mają gumki z tyłu ani po bokach, tylko przy nóżkach. Ale my nie narzekamy, nie przemokły nam jeszcze nigdy. A czy młodemu jest wygodnie, to nie wiem, ale też nie narzeka :-p.

reklama
moja dzisiaj popołudniu chodziła bez pampka w samych rajstopkach:tak: mówi siiiiii więc jak tylko usłyszę to biegnę po nocnik:tak: nie raz się uda a nie raz nie:sorry2: ale jak na razie jest więcej tych nie:baffled: więc dzisiaj ubrana w białe rajstopki zrobiła kupę:-D myślałam że umrę ze smiechu:-D Natalka ubrana w rajstopki z ogonkiem z tyłu:-D:-D:-D zwiała nam a my ją goniliśmy po mieszkaniu żeby nie usiadła:-D dobrze że kupa była twarda:-D

Roksi to widze ,ze odpampkowanie pelna para :-D;-)

Niunka bez wiekszych problemow pije z tego bidoniku :tak: tylko ,ze nieraz chce przechylac jak butelke i sie wkurza ,ze nie leci :-D

hej!

roksi - ale gonitwę mieliście:-D

agutek - a wy nie świętowaliście dziś?

Nasz dzień z dziadkami *2 na grillu u nas, sympatycznie było mimo mżawki. Karkóweczka pierwsza klasa:tak:

Pampersy jakie dostaniemy - najczęśćiej 4, a sama kuouje w tym przedziale 8 - 17 - są dużo za wielkie:zawstydzona/y:

Roksi ale się uśmiałam. Ale jakoś trzeba te nasze pociechy odzwyczaić od pampersów. :-)

madzikm tobie to zazdroszcze grilla. Dawno nie grillowałam aż mi ślinka poleciała :-D Dobrze, że ma się ocieplić to zaczniemy i my sezon grillowy :tak:

zapomnialam powiedziec ,ze moja malenka spala dzisiaj popoludniu 4,5 godz :szok::szok::szok: obudzila sie dopiero o 17:30 :szok: efektem czego dopiero ja polozylam spac ;-) ciekawe czy usnie :sorry2:

madzikim ale mi smaka narobilas :-p

jestem pierwsza :szok: witam sie :-p:-) moja coreczka nie ma litosci ostatnio dla mamusi :sorry2: dzis znow pobudka o 6 :baffled:

Witam
moja tej nocy poszalała:baffled: o 2 obudziła się z placzem m przyniósł małą do naszego łóżka a ta złośnica przez godzinę tańczyła i śpiewała przy rurce od oparcia:angry: i w ogóle ni chciała się położyć:no: wkurzyłam się i zaniosłam małą do łóżeczka popłakała troszkę i zasnęła :tak: oczywiście pobudka o 6:baffled:

reklama
moja niunke tez chyba cos lapie :-:)crazy: nie chce jesc :no: nawet ciasta nie chce :no: a w dodatku skaleczyla sobie paluszek :-( i leciala jej krewka :-:)-(

Do góry