reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Joł joł
Ewelina, będziesz miała cały balkon w piachu . Ale może to jest jakiś pomysł...
boję się, że sąsiedzi również, bo mają taras pod nami, teraz mam dylemat, a piaskownicy nie kupilismy, bo sie do samochodu nie miesci
Ewelina z Bydgoszczy
może macie jakąś teorię na temat bezsenności mojego dziecka, bo to chyba już nie ząbki
zbieram wszystkie pomysły na sen Piotrusia:-)
zbieram wszystkie pomysły na sen Piotrusia:-)
A
Agutek
Gość
u nas kupki w ogóle się przestawiły...
zawsze była jedna z samego rano tuż po mleku a nie rzadko nawet już przed i jakieś 2-3h później znowu kupka..czasem jeszcze w dzień trzecia, ale rzadko...
a teraz pierwsza kupka rano, ale trochę później i druga późnym popołudniem bądź po kolacji...
na początku tak mnie to zaskoczyło, że już wykąpana, czyściutka pieluszka a tu kupa
dzisiaj rano jednak przyniosła mi nocnik i zawołała na kupkę, sama...do tej pory tylko siku wołała a kupkę robiła czasem przy okazji ;-) a dziś siku nie było tylko sama kupka poszła, więc zaczyna i to rozumieć
zawsze była jedna z samego rano tuż po mleku a nie rzadko nawet już przed i jakieś 2-3h później znowu kupka..czasem jeszcze w dzień trzecia, ale rzadko...
a teraz pierwsza kupka rano, ale trochę później i druga późnym popołudniem bądź po kolacji...
na początku tak mnie to zaskoczyło, że już wykąpana, czyściutka pieluszka a tu kupa
dzisiaj rano jednak przyniosła mi nocnik i zawołała na kupkę, sama...do tej pory tylko siku wołała a kupkę robiła czasem przy okazji ;-) a dziś siku nie było tylko sama kupka poszła, więc zaczyna i to rozumieć
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
U nas też ostatnio się zdarza, że nie ma rano kupki, a jest np po kolacji.
Ewelina, a jak to niespanie Piotrusia wygląda? Skąd wiesz, że to nie ząbki?
Ewelina, a jak to niespanie Piotrusia wygląda? Skąd wiesz, że to nie ząbki?
elahar
mama Madzi
Byłyśmy krótko na dworze. Wcale nie jest zimno tylko nas deszcz przegonił.
U nas kupki zawsze były o różnych porach ale w nocy raczej się nie zdarzały. Może raz czy dwa razy.
Ewelina ciężko stwierdzić czemu Piotruś budzi sie tak często w nocy. A może w dzień za długo śpi???
U nas kupki zawsze były o różnych porach ale w nocy raczej się nie zdarzały. Może raz czy dwa razy.
Ewelina ciężko stwierdzić czemu Piotruś budzi sie tak często w nocy. A może w dzień za długo śpi???
Ewelina z Bydgoszczy
Blueberry myslę, że to już nie ząbki, bo nie pomaga żel, ani nurofen na noc, a jak ząbki sie dawały we znaki, to chociaz to pomagało i nie budził sie tak często:-(
Elahar - Piotruś w dzień śpi tylko raz ok. południa i czasami tylko godzinę, chyba to nie za dużo
może uzaleznił się od picia herbatki, bo pije kilka łyków i idzie spać, ale było juz tak dobrze, przez ponad tydzień spał z tylko jedną pobudką, myślałam że będzie już lepiej,
Elahar - Piotruś w dzień śpi tylko raz ok. południa i czasami tylko godzinę, chyba to nie za dużo
może uzaleznił się od picia herbatki, bo pije kilka łyków i idzie spać, ale było juz tak dobrze, przez ponad tydzień spał z tylko jedną pobudką, myślałam że będzie już lepiej,
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ewelina, to podobnie jak u nas było - mały się budził 3 razy i chciał mleko. Jak wymieniłam smoczki na ustniki, to przestał się budzić tak często.
reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Sandi , mały budzi sie od 3 do 5 razy i wiecej
Bluberry, liczę wiec, że i mojemu mije popijanie herbatki:-(
a teraz zmykam się pakować i "do pisania" do poniedziałku,
miłego weekendu dla wszystkich:-)
Bluberry, liczę wiec, że i mojemu mije popijanie herbatki:-(
a teraz zmykam się pakować i "do pisania" do poniedziałku,
miłego weekendu dla wszystkich:-)