reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

a moja dzisiaj o 1w nocy sie obudzila i kreci sie ,kreci w koncu zaczela prutac i zrobila kupke :tak::baffled: pierwszy raz sie nam zdarzylo w nocy kupka :szok::sorry2:

reklama
u nas kupki w ogóle się przestawiły...
zawsze była jedna z samego rano tuż po mleku a nie rzadko nawet już przed :baffled: i jakieś 2-3h później znowu kupka..czasem jeszcze w dzień trzecia, ale rzadko...

a teraz pierwsza kupka rano, ale trochę później i druga późnym popołudniem bądź po kolacji...
na początku tak mnie to zaskoczyło, że już wykąpana, czyściutka pieluszka a tu kupa :baffled:

dzisiaj rano jednak przyniosła mi nocnik i zawołała na kupkę, sama...do tej pory tylko siku wołała a kupkę robiła czasem przy okazji ;-) a dziś siku nie było tylko sama kupka poszła, więc zaczyna i to rozumieć :tak:

Byłyśmy krótko na dworze. Wcale nie jest zimno tylko nas deszcz przegonił. :baffled:

U nas kupki zawsze były o różnych porach ale w nocy raczej się nie zdarzały. Może raz czy dwa razy.
Ewelina ciężko stwierdzić czemu Piotruś budzi sie tak często w nocy. A może w dzień za długo śpi???

Blueberry myslę, że to już nie ząbki, bo nie pomaga żel, ani nurofen na noc, a jak ząbki sie dawały we znaki, to chociaz to pomagało i nie budził sie tak często:-(

Elahar - Piotruś w dzień śpi tylko raz ok. południa i czasami tylko godzinę, chyba to nie za dużo:sorry2:

może uzaleznił się od picia herbatki, bo pije kilka łyków i idzie spać:zawstydzona/y:, ale było juz tak dobrze, przez ponad tydzień spał z tylko jedną pobudką, myślałam że będzie już lepiej:baffled:,

reklama
Sandi , mały budzi sie od 3 do 5 razy i wiecej:no:

Bluberry, liczę wiec, że i mojemu mije popijanie herbatki:-(

a teraz zmykam się pakować i "do pisania" do poniedziałku:tak:,

miłego weekendu dla wszystkich:-)

Do góry