reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

o! to ja też będę musiała ściągnąć :-p

blueberry w zeszłym tygodniu wpadłam na pomysł, że przemalujemy sypialnie :-p
wymienili nam okno w zeszły poniedziałek a wiadomo, wtedy wszystko na nowo zamurowane i do tego stara farba już brzydko wyglądała, bo widać na niej wszystkie dotknięcia, same plamy itp. no więc mamy malowanie :-) przy okazji wymiana gniazdek elektrycznych itp.

nowa kolorystyka zmobilizuje mnie też do zamówienia dekoracji okiennej hehe :-D

reklama
Ewelina, będziesz miała cały balkon w piachu :szok:. Ale może to jest jakiś pomysł...

no właśnie, u rodziców piaskownica stoi na tarasie i dookoła jest meksyk, tzn piach jest wszędzie :baffled:
Ja też chciałam na balkon kupić taką malusia ale mój m jest realistą i zapytał mnie kto będzie ten piach zlany deszczem usuwał z balkonu? :sorry2: NO bo nie Szymonek przecież nie? On od wywalania jest :-p

O rany wy remonty robicie a my chyba poczekamy bo i tak zaraz kredki inne ciekawe aplikacje na ścianach będą :laugh2:

Sandi - widze, ze ty tez eksperymentujesz z kolorem wlosow:-Dpokaz nam sie, ja tez w koncu musze zrobic jakies zdjecie z moim blondem - dzielem meza:-p:-D
dawaj zdjecie!!!!!!!!!! :-) ja nie wytrzymalam i poszlam dzisiaj do fryzjera :tak::zawstydzona/y: zaraz postaram sie wrzucic fote :tak: i skrucilam troszke wloski :tak: ale co jasne sa to sa :szok: juz im nic nie pomoze ;-)musi tak zostac narazie ,ale dobrze ze chociaz z blekitem sie uporalam ;-):-p

moja tez nadal pije mleczko z butelki :tak:

a no i witam sie :-D:-D

Fredzik sa takie piaskownice zamykane :tak:;-) a wysypany piasek mozna na bierzaco pozamiatac ;-)

reklama
Witam:-)
ja mam wolne do poniedziałku:-)

hej...
mala sie obudzila z temperatura 38,1 :dry:
:angry:
Biedactwo:-( Agutku a może to temperatura ząbkowa:sorry2:

Fredzik ja właśnie szukam piaskownicy zamykanej:tak: wczoraj kupiłam wielki zestaw zabawek do piachu a piaskownice były tylko takie otwarte:baffled:
hmmm podsunęłyście mi pomysł z tą piaskownica na balkonie tylko nie wiem jak moj salon bedzie wyglądał jak mała będzie co chwilę wchodziła do mieszkania:confused:

Do góry