reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
witam
u nas dzis zimno było, więc tylko do żłobka i potem prosto do domu,w dodatku Ignaś w trakcie sikania na nocnik obsikał sobie spodnie a my nie mieliśmy zapsowych, tylko rajtuzki i w autobusie jechał nakryty moim polarem a po drodze zatrzymalismy sie w Realu i kupiłam mu spodnie sztruksowe na gumce za 9,99, bedzie miał do żłoba na zmiane.
Ja nie mam tesciowej ale jest babcia mojego M, która jest gorsza niz 3 tesciowe Kasi razem wziete.
Ostatnio zabroniła przyjazdu moje siostry do pilnowania Ignasia w sierpniu, a ona chce tylko na 2 tyg potem zapłaci za nianię, a ja tak nie chce, poza tym nie widziałam siostry rok czasu:szok: no to się obraziła i mamy oodać wszystkie pieniądze jakie nam dała. ale ja się nie przejmuje, spływa po mnie jak po kaczce:-D

witam się i ja:tak:
u nas pogoda się popsuła i jest mokrawo i sporo chłodniej ale spacerek zrobiliśmy.
Robiłam dzisiaj buritos, mniam mniam

Co do Smyka to niestety jak dla mnie raczej drogi a nawet bardzo, chociaż ostatnio kupiliśmy tam sandałki Szymkowi coolclub. Cena jak wszędzie.
Ratunkuuu, spać mi się chce strasznie :baffled:

Ale się macie z tymi teściowymi i babciami (soppana ;-)) ale grunt to się nie denerwować. Ja mam to szczęście że Szymkiem opiekuję się ja i mój m i nikt więcej a potem albo żłobek albo już przedszkole i mama z tatą :happy:

Jeśli chodzi o zakupy to ja ich nie znoszę a już na pewno nie centra handlowe:no:

Miłego wieczoru

ja uwielbiam zakupy :tak::-D Fredzik ;-) Tobie rowniez milego wieczorku :tak:

Ponawiam pytanie na temat sklepow???

Witam po pracy:tak:
no Agutek zaginęła:sorry2: może neta nie ma:szok:

byłam u lekarza i dostałam mocniejsze leki na moje zatoki:baffled: portfel tez ucierpiał 150zł:crazy: jeśli teraz mi nie pomogą to czeka mnie punkcja:angry::hmm::szok::oo2::ninja2: pani doktor uważa że powinny pomóc a punkcja jest bardzo bolesna i lepiej zatoki wyleczyc antybiotykami:tak:

No właśnie, Agutek nam zaginął :confused:

Sandi, ja kupiłam też kiedyś w Coccodrillo czapkę taką przejściową za 25 zł. Czapki z daszkiem są tańsze widocznie :tak:.

Ja zakupy też lubię, pod warunkiem, że mam kupę kasy i mogę sama połazić - bez facetów i dzieci :-D. A to się rzadko zdarza niestety :-p.

roksi - ale masz problem z tymi zatokami:-(Oby obyło się bez punkcji:tak:

sandi - pokaż nam swój kosmos siwawo - niebieskawy:-D
nie znam firmy cocollino, jest cocodrillo, cococlub i cocobello - najdroższy.

Dziewczyny kubek TT działa cuda! pije mleko:szok::happy:robię koktail z owocami. WIeczorem wyciągnęła z niego 200 ml rzadszego SINLACU:szok:

roksi/agutek - powiększałyście w nim dziurę? ja wyrypałam wielką i dobrze się jej pije:-p

reklama
Do góry