reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej!!

sandi - ty co chwilę coś kombinujesz z włosami:-D

kasia - u nas też pogoda butelkowa:baffled:
mimo to świetnie się czuję bo spałam do 7.30 bez pobudki! a wczoraj na kolację Zosia zjadła 350 ml kaszki:szok: - ja na to dziecko nie mam już żadnej teorii:-D

W Krakowie poszaleliśmy zakupowo. Oczywiście Zosia ma najwięcej rzeczy ale m najdroższe:baffled:ja plasuję się po środku:-D. Kupiłam bidon z TT za 24,90 w Smyku, na allegro dużo drożej. Nie cieknie nawet jak rurka jest odkryta:tak:Zosi strój kąpielowy - ładniutki ale drogi strasznie: 50 zł za kawałek takiej szmatki:sorry2:i kilka rzeczy na lato.
Obiad jedliśmy w biego bo już w wózku świrowała i się darła. Prawie cały czas była we wózku więc jak ją wypuściliśmy na rynku to latała za gołębiami jak szalona:laugh2:muszę przyznać, ze taka wyprawa to dla niej średnia rozrywka - za długo uziemiona:rofl2:

reklama
Witam
a gdzie Agutek:szok: pewnie politykę prywatności wprowadzili w firmie:rofl2:

Madzikm fajnie poszaleliście:tak: mamy na zakupach przy dzieciach są zawsze poszkodowane:baffled:

Sandi pochwal się włosami;-)

u nas też leje:angry:

Bidony są na Allegro po 22 zł :confused:. Z przesyłką wychodzi faktycznie drożej, ale Smyk jest bardzo drogim sklepem ogólnie. Ostatnio kupiłam tam czapkę z daszkiem za 25 zł :szok:. W Coccodrillo kosztują 16 zł (wiem od Agutka ;-)), ale mojemu m było nie po drodze :baffled:.

Bidony są na Allegro po 22 zł :confused:. Z przesyłką wychodzi faktycznie drożej, ale Smyk jest bardzo drogim sklepem ogólnie. Ostatnio kupiłam tam czapkę z daszkiem za 25 zł :szok:. W Coccodrillo kosztują 16 zł (wiem od Agutka ;-)), ale mojemu m było nie po drodze :baffled:.

ja kupiłam kaszkiet w Cocodrillo za 15 z:-)

wiem, że Smyk drogi dlatego nie bardzo go lubię:no:, trafiłam jednak na body na szelkach za 12,90, a kubka celowo nie zamawiałam, bo wiedziałam, że w Krk będziemy;-)

witam:-)

Madzikm fajnie, że wam sie zakupki udały:tak:

my w Bydgoszczy od niedawna mamy nowe centrum handlowe Focus Park, jest tam mnóstwo butików, restauracji, kawiarni, herbaciarni oraz Cinema City, bylismy tam dopiero raz, bo potrzeba trochę czasu na zakupy tam:-D:-D:-D,

dzień dobry
strasznie senna pogoda dzisiaj i zimno .:baffled::baffled: Wyszłyśmy na krótki spacer i moja Madzia poszła grzecznie spać. A dzieci w parku w ogóle nie widziałyśmy ale ja tam swoją trochę hartuję.

madzikm widzę, że zakupy wam się udały i cały pobyt w Krakowie też. :tak: Piszesz, że kupiłaś jakieś body na szelkach ? Ja też cos takiego szukam ale wszędzie są bardzo grube. A ty jakie kupiłaś ???

kasia oby twojej córci szybko minęły te problemy kupkowe. Ciekawe co jest przyczyną.
Sandi ja swoją fryzurę też jeszcze naprawiam, właściwie to czekam aż mi odrosną po fatalnym ścięciu :baffled:

elahar - ja wzięłam z cococlub, są z bawełny, nie jakieś super cienkie, takie jak zwykłe body, cieńsze widizłąm u nas w tanich sklepach ale były sztuczne

Cześć kobitki:-)

Ja szukam body z długim rękawem - białych!!! Byłam dziś w kilku sklepach i nigdzie takich nie było:szok: Albo z krótkim rękawem, albo z jakimś nadrukiem.

kasia nie daj się teściowej;-) Ja ze swoją nie mam problemów, bo kobieta jest bardzo spokojna:-D Do niczego się nie wtrąca. Ogólnie nie mam na co narzekać, ale pod jednym dachem nie wytrzymałabym z nimi.

reklama
Hej :-)

no jeszcze do tej mojej siwizny doszedl odcien niebieskawy :baffled::szok: bo stwierdzilam ,ze jak umyje wlosy szamponem z plukanka to bedzie ladniejszy kolor :sorry2: i teraz mam za swoje :sorry2:na szczescie mam nadzieje ,ze ten blekit sie wyplucze :zawstydzona/y:

Ewelina no ja juz sie wlasnie nie moge doczekac jak bede w Bdg i tam pojade :tak::-D

madzikim to super ,ze zakupki sie udaly :tak: wklejaj foty ;-)!!

ja sie moze pozniej zmobilizuje i tez cos wstawie :-p:rofl2:

dziewczyny a jest jakas firma dla dzieci jak cocolino?? z rzeczami bo wlasnie nie pamietam ale ostatno jak bylam w pl to kupilam tam malenkiej czapeczke za 25zl:szok: a z tego co czytalam to w cocodrillo sa przystepne ceny ;-)i teraz juz niewiem czy sklepy pomylilam czy jak :confused: uswiadom mnie Ewelina gdzie jest cocodrillo :confused::rolleyes:??

Do góry