reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hello :-)

my wlasnie ze spacerku wrocilismy, ale u nas wietrznie i chlodno sie zrobilo :baffled: szkoda bo chcielismy malej sie dac wybiegac na placu zabaw (mamy taki jeden fajny nad rzeka, wsrod zieleni) ale tak tam wialo, ze sami w kilka minut zwialismy z powrotem :-D

dzisiaj specjalnie corcie przetrzymalam z drzemka i nie polozylam jej miedzy 9.30 a 10.00 tylko dopiero o 11.00 i spala prawie 3h :-)
podejrzewam, ze moze udaloby sie tak codzien robic, ale czasem po 9 juz marudzi i pewnie tesciowa nie bedzie miala sily wtedy ja przetrzymac by po kilku dniach stalo sie to norma :sorry2:

za to kiepsko dzis z jedzeniem :-p

reklama
my właśnie wróciliśmy z komunii:tak: mała była grzeczna troszkę posiedziała, troszkę pochodziła, godzinkę pospała:tak:

do południa u nas było duszno i słonecznie teraz co chwilkę leje i sie ochłodziło:baffled:

a my dzisiaj byliśmy u dziadka mojego m, bo już jest w cięzkim stanie- oj dziewczynki teraz to mis ie wszystko na raz wali, ale jak przetrzymam do wyjazdu to bedzie dobrze, nad morzem odpocznę i tesciowej nie bede oglądać- no tak mi ta kobieta zalazła za skórę, że jej nie odpuszczę. dzisiaj nawet Wiki do nich nie zabraliśmy tylko zostawiłam ja u swoich rodziców.
a teraz pada i jest zimno- może nie bedzie tak duszno chociaż

U nas cały dzień było tak strasznie duszno, że każdy spał prawie na stojąco. Błyska się strasznie i grzmi ale wcale nie pada. Wszystkie burze omijają nas bokiem.

Ja zaczęłam dokarmianie mojej córci bo stwierdziłam, że rzeczywiście mało je. Gotuję jej więcej warzyw bo chętnie wcina zwłaszcza marchew i brokuły. No i pulpety też jeszcze się jej nie znudziły. :tak:

witam się wieczornie:tak:

Kasiu współczuje przezyc i życzę ci jak najlepiej, oby sie Wam ułozyło, szczególnie po Twojej mysli:-D:-D:-D

pozdrawiam wzystkie "foremki" (Sandi fajne słowo, bardzo mi przypasiło:-D:-D)

miłego wieczorku;-)

hej!

Byliśmy w Krakowie!!! jupi!:-):-):-)

Jutro szczegółowa relacja i doczytywanie, a teraz dobranoc;-)

dobranoc madzikim ;-)

ja dzisiaj nawet z niunka na spacerku nie bylam :zawstydzona/y: tylko z babcia ja poscilam :zawstydzona/y: ale za to wlosy sobie dzis pofarbowalam i jestem siwawa :szok: bo 1farbe za krutko przytrzymalam i nalozylam druga jak splukalam to takie jasne ,ze jakby siwawe :szok::szok::-D:-D
moje dziecie jeszcze nie spi :szok: ale za to bawi sie grzecznie w lozeczku :tak:;-)i dzisiaj bardzo ladnie jadla :tak::-) a i zapowoada sie u nas na deszczyk :baffled:

reklama
dzień dobry
ja w pracy a na dodatek u nas cały czas pada, więc pogoda butelkowa. Wika się budziła w nocy ze 3 razy bo miała rozwolnienie, wiec oczy mam na zapałki. Mam nadzieje że jej ta sraczka przejdzie, bo nawet nie wiem od czego mogła ją dostać, bo nic nowego nie jadła wczoraj. Zobaczymy dzisiaj.

Do góry