reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:tak:

Moja córcia nie ma już butelki ze 3 tygodnie:tak: mleko pije przez niekapka zazwyczaj rano o 6 i śpi jeszcze godzinkę:tak: w ciągu dnia herbatkę pije z bidonu:tak:

ja kupiłam w smyku czapkę z daszkiem i chyba też zapłaciłam cos ponad 20zł i sukienkę taką na lato:tak: ale żeby te rzeczy były jakieś zarąbiste:confused:
na razie pozostaje wierna wójcikowi:sorry2:

reklama
Hej :-)

Ewelina no ja juz sie wlasnie nie moge doczekac jak bede w Bdg i tam pojade :tak::-D uswiadom mnie Ewelina gdzie jest cocodrillo :confused::rolleyes:??

cześć dziewuszki:-)

Sandi
Na pewno Cocodrillo jest w galerii Auchan w Fordonie, a w Focusie masz niemalże wszystkie marki dzieciece oprócz Wójcika, wybór na prawde niezły;-),

wczesniej nie mogłam odpisac, bo moge tylko w porze drzemki mojego małego:baffled:, z nim nie ma pisania na laptopie, bo tez chce, a literki tego nie wytrzymują:szok:

Wyskoczyłyśmy na godzinkę na spacer ale nas nieźle przewiało. Brr..

elahar moja mleko też pije z butli i na razie nie zamierzam tego zmieniać ;-)

A ja myślałam, że już tylko moja została taka smoczkowa. :baffled: Jak jej daje niekapek albo kubek z rurką to bawi się nimi i potrząsa do góry. No i oczywiście rozchlapuje wszystko dookoła. Więc i ja na razie jeszcze trochę się wstrzymam ale czasami będe jej podsuwać, niech sobie ćwiczy.

u nas dziurka bez mian;-):-p
a jak myjecie dziewczyny ten kubełek? bo ja nie wiem co mogę w nim rozbroić a co nie:sorry2: na razie wyciągnęłam rurke do mycia:tak:
no wlasnie to jest kiepskie, ze nie do konca da sie go umyc:tak:
ja wyciagam ta przezroczysta rurke twarda i od czasu do czasu ta biala - spokojnie wklada sie z powrotem:tak:tylko tej przezroczystej miekkiej nie mozna wyjac i wyczyscic:no:

ale znalazlam lepszy bidon w Mothercare - mozna go rozlozyc na czesci i ma troche inna rurke - otwor sie w niej nie powieksza:-)

Dzień dobry :-).

Agutek, fajnie że nie zaginęłaś :-D

Chyba muszę kupić ten kubek TT w sklepie, bo w hurtowni puchy :baffled:. Karol w ogóle mleka nie pije :no:. W nocy jak się obudzi, to mu daję, ale wymieniłam smoczek na ustnik i nie bardzo mu pasi. Wypije może 60 ml. A rano jak wstanie, to wcale nie chce. Dzisiaj mu dałam, to wypił ledwie kilka łyków.

Co do Smyka, to buty podobno mają niezłe. No i nie takie drogie jak Coccodrillo. Któraś z Was pisała chyba, że kupiła tam sandałki. Jak się sprawują? I ile kosztowały?

Hej,
Po pierwsze, też sie cieszę ze Agutka się znalazła choć nie zginęła ;-)
Po drugie, Szymek też nie chciał pić mleka ale rano jak sie obudzi to daję mu w bidonie TT i ciągnie aż miło patrzeć, spróbuj blueberry
Co do butków ze smyka to my kupiliśmy i są super i kosztowały chyba 70 zł

A ja padam , od 8 rano miałam pod opieką siostrzenicę a potem przyszła sąsiadka z synkiem. Mała starsza od Szymka o pół roku a sąsiad o 3 miesiące. Ale pięknie się bawili, aż miło popatrzeć i jacyś grzeczniejsi byli niż każde z osobna :baffled: Ciekawe to ale na prawdę jak już wszyscy sprawnie chodzą to duuużo łatwiej.
A teraz zajadam buritos (mniam mniam), chcecie przepis?;-):-)

Sandi - widze, ze ty tez eksperymentujesz z kolorem wlosow:-Dpokaz nam sie, ja tez w koncu musze zrobic jakies zdjecie z moim blondem - dzielem meza:-p:-D

reklama
Do góry