reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

witajcie poświątecznie.
może teraz coś sie ruszy na tym naszym majówkowym świecie :) , już po świetach , domki wysprzątane , rodzinka przekarmiona wiec wiecej czasu na kompa :)

mamo niki , wyrazy współczucia , święta u was pewnie były w tym roku bardzo smutne . brak słów kiedy odchodzi ktoś bliski , dobrze że maciemałą Nikolke - ona w tych trudnych chwilach jest dla was pewnie promyczkiem radości. trzymaj sie dzielnie .

reklama
kochane a gdzie wy się wszystkie podziewacie???zapomniałyście już o sobie nawzajem????i o naszym forum????jestemw :szok:bo nie wiem co jest grane???czyżby znów jakaś afera??????????????????????że nikt nie chce pisać wogóle????zaglądam tu i zaglądam a tu straszne pustki:szok::-(Mam nadzieje że powracacie spowrotem!!!!pozdrawiam wszystkie!!!!

ja jestem , ale niemam z kim pogadać:no: .

Oskar mi sie ostatnio zrobił niedowytrzymania , beczy prawie naokrągło , niepowie o co mu chodzi bo jak wiadomo gadać nieumie , beczy jak go coś zaswędzi , zaboli , jak mu sie pić chce albo chce bajke , normalnie masakra jakaś .
dziś na spacerku najpierw beczał w piaskownicy bo babka sie mu rozwaliła , potem piaskiem do oczu sobie sypnął , pokrzywą poparzył , a na koniec zobaczył czarnego opla i myślał że to tata , a że to tata niebył wiec aż sie porzygał od płaczu -wysiadam czasami sama mam ochote sie ubeczeć z tego wszystkiego :wściekła/y::wściekła/y:.
gdzie to moje grzeczne dziecko sie podziało:-(

No to faktycznie ciekawe co Oskarka ugryzło?może taki okres i poprostu mu samo przejdzie.Nicol odpukać jest narazie grzeczna:)więc nie narzekam.Narazie się ładnie bawi w swoim pokoiku lego-tym się potrafi na dłużej zajać:tak:POtem na 18 jedziemy do koscioła na msze.No i dzień przeleciał niewiadomo kiedy.

hej hej, :-)

Mamo Niki, bardzo mi przykro. To musiał być dla was trudny czas.

Andzia - współczuję trudnego okresu. Mój Mikołaj przechodzi taki czas prawie każdego roku. Tak jak napisałaś - praktycznie o wszytsko jest płacz. :baffled: Życzę siły i wytrzymałości.

specjalnie dla chorowitków z 2 maja :-)

MADZIU - wszytskiego najlepszego dla KAMILKA z okazji 2 urodzinek!! :-D

SYLWIA - mocnych kości, grubej skóry i jak najmniej szalonych pomysłów dla Filipka, na następne latka. No i gratulacje przetrwania pierwszych dwóch. :-D

PAULINA - wszystkiego najlepszego dla calineczki Gabuni. :-D

happy-birthday.gif
happy-birthday-1.gif
400-115_400.jpg
8.gif.jpg

ech brakuje mi opowieści od Was...

Madziu, mam nadzieję że Kamilek jest zdrowy.

Sylwia - jak tam szogunek Filip?

Paulina - staracie się o siostrzyczkę dla Gabuni? :-)

Ostatnia edycja:
hej majóweczki:tak:
No i nasz miesiąć się zączął:tak:Pomału ruszyliśmy z urodzinkami!Ja też dziś biegam i szykuje co się da bo jutro świętujemy urodzinki Nicol.Balony i napis już rozwieszony!Ciasto w tym roku zakupiłam ,zawsze pieke ale jakos tak mi się nie chciało.Tort też miałam niby robić w tym roku ale kupiłam.Zaraz lece robić jeszcze 2sałatki i sprzątać a bynajmniej na spokojnie wszystko zrobie bo mama wpadła na kawke i zajmnie sie małą.

Wszystkiego najlepszego dla brykającego Fifiego:tak:
Sto lat kochany smyku!!!spełnienia marzeń!!!

Tony zabwek :-)i samych radosnych dni życzymy :*:*:*

Kamilku kochany wszystkiego najlepszego!!!Sto lat!!!
a przedewszystkim dużo dużo zdrówka!!!!

Gabunia słodziaczku mały wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!!moc prezentów !!!lal i miśi!!!!tego Tobie ciocia życzy:tak:Sto lat!!!:*:*:*

Zapewne powyjeżdzałyście laseczki na długie wwkendy a my siedzimy w domu ,mogły Niki urodzinki w inny dzień małej trafić to by sie gdzieś pojechało!!!

hej Marta:-)no masz racje brakuje pisania dziewczyn,no ale co zrobić jak nie chcą pisać!!!!widać nie brakuje im nas:-(nic uciekam samo się nie zrobi.Miłego odpoczywania kochane:tak:

m&m's MamaNiki dziękuję Wam bardzo bardzo za pamięć o mojej córeczce! Życzenia przekazane :-) Swoją drogą, nie do wiary, że to już 2 latka! Imprezka odbyła się wczoraj, spokojnie i rodzinnie. Gaba dostała wózeczek, lalę, torebkę na długim pasku :-), misia, książeczkę i jest wniebowzięta :-)

mamamatysia m@dzia uściski dla Waszych chłopaków, zdrówka przede wszystkim! :-)

Rzeczywiście forum ucichło ale jak zaglądam na inne wątki to też jakaś pustka, może taki okres jakiś....

MamaNiki przyjmij wyrazy mojego współczucia z powodu śmierci teściowej, na pewno Wam ciężko.... Trzymaj się!

m&m's ja bym bardzo chciała trzecie dziecko, bardzo... Ale najpierw musiałabym męża zmienić! Co zrobię, że on nie chce?! Eh :-(

Sto lat! Sto lat! wujek krzyczy,
ciocia wręcza kosz słodyczy,
dziadek w nowej swej koszuli,
babcia Cię do siebie tuli,
mama torcik dekoruje,
tato wszystko to filmuje...
Skąd to całe zamieszanie?
Urodzinki masz kochanie!

Serdeczne życzenia dla Gabrysi, Nicoli, Filipka i Kamilka
od Cioci AgI i Zofika,
dużo zdrówka i uśmiechu, beztroskiego dzieciństwa i kochających bliskich

33nhnxg.gif