reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

minęła godzina, więc nie edytuję. ;-)

wiecie wzruszyłam sie wczoraj.

Teściowa wieczorem zadzwoniła do Pl, do domu, żeby pogadać z tesciem - powiedzieć że doelciała, wszytsko ok itp. No i gadają sobie chwilkę i pyta się go:
"jakie masz plany na jutro?" a on na to "no jak to na dworzec jadę po ciebie. chyba jutro wracasz, nie?" i potem "tesknimy za tobą. brakuje mi ciebie".

normlanie jejku, to było takie słodkie, po 30 latach małżeństwa, nie widzą się kilka godzin i takie słowa. To było piękne.

reklama
Chyba 4 ale dokładnie nie pamietam raz pamiętam jak mi przeszło to siedziałam w aucie pod szpitalem o 2 w nocy bo tak co chwile mi wracało ale nieregularnie hehe co moj biedny mąż wtedy przeszedł a pamietam jak już przysżło co do czego to obudzilismy się i zaraz do szpitala wiec robert nic nie zdazyl zjesc i wziął sobie snikersa na sale porodowa i schował do szafeczki po porodzie połozna do mnie przyszła i przyniosla mi tego snikersa i z takim usmiechem na twarzy Pani to jest aparatka snikersa sobie na sale porodowa wziela :)

Witajcie Łozbuzy...
Marzena muaaaa...

wpadłam zobaczyć czy ogień macie i zapytać co słychać...
Kasiu muszę Ci podziękować, bo Twój Filip "pogadał" sobie z Izą. No kilka razy jej puszczałam filmik, a ona potem chodziła i tylko Bambo i Filip...

M&m's to Ty JESZCZE w dwupaku?- musiałam... i tak nie znasz dnia ani godziny, to po co się stresować komentarzami... Dziecko wyjdzie, jak będzie chciało- to pierwsza poważna decyzja w jego życiu, musi być przemyślana...

Roxy ja mogę tylko zgadywać, że podjełaś trudną i odważną decyzję, mam nadzieje, że teraz już tylko lepiej będzie...

edit:
zapomniałam napisać, że u nas stara bida... nawet nie bieda, tylko bida... oj, dobrze, że prace w ogródku już powoli można zaczynać, bo nuda to morderstwo dla związków!!!

aaaaa... ja mam apel do Was!
Raz na trzy lata każdej z nas, która ukończyła 25 rok życia, przysługuje darmowa cytologia, ale badania nie są robione w zwykłym laboratorium tylko przez specjalistów od wykrywania komórek nowotworowych- jak się nazywają to nie mam pojęcia... Oprócz tradycyjnej cytologii wykonywane są równie badania w stronę wczesnego wykrywania raka szyjki macicy. Ja właśnie z tego skorzystałam, czekam na wyniki. Nie wiem czemu, jak poinformował mnie mój gin, wiele kobiet nie korzysta z tego, więc coraz więcej lekarzy ginekologów traci kontrakty na te badania. Mają do wykonania pewną normę a jak jej nie wyrobią to tracą taką szansę. Więc ja do Was apeluję, żebyście korzystały póki dają... prywatnie to badanie kosztuje chyba około 100zł, ale to tylko obiegowa informacja, zaś na NFZ raz na trzy lata jest całkowicie free!
społeczniak Tsarina!

Ostatnia edycja:
Tsarina to teraz ty musisz wstawić jakis Filmik co by Filip sobie pogadał ;-)
Martuś a Mnie dziwiło że M taki romantyczny,teraz już wiem dlaczego:tak:tylko pogratulować i pozazdrościć...

U Nas dzisiaj szaro buro ale puki co nie pada jeszcze,miłego dnia laski...

Martuś a Mnie dziwiło że M taki romantyczny,teraz już wiem dlaczego:tak:tylko pogratulować i pozazdrościć...

.

Kasiu, kilka razy czytałam, próbowałam to rozszyfrować, ale jakoś mi się nie udało... :baffled::baffled:

A TY EDYTOWAŁAŚ w tym czasie. :-D

U nas dziś wiosna pełną parą. Musiałam wyciągnąć płaszczyk rano.
No i musimy wreszcie rower dla Mikołaja zamówić bo pogoda taka..! a ten zeszłoroczny już za mały niestety.

Madziu - to fajna historia, jest co wspominać. :tak: u mnie też zdaje się tak będzie. :-)

Tsarina - musi być youtube, albo inna taka stronka na którą ładujesz filmik.
I dzięki, masz rację - jak wyjdzie to wyjdzie... pewnie w kwietniu - no trudno...

reklama
hej hej mamusie:-)

Martuś-wrócilismy:tak:wczoraj też byłam na wycieczce u mamy;-):-Dprzy okazji wizyta u kosmetyczki i w sklepie.Dziś mniej przyjemna wycieczka o 16 mnie czeka-Dentysta już mam pietra tak nie znosze tych wizyt i boje się dentysty no ale całe szczęście że są znieczulenia.Choć dentysta w porównaniu z usunięciem migdałów to pikuś a to już tuż tuz.Póki co siedze i sie obijam oraz rozkoszuje waniliową latte:tak:pozdrowienia dla Matysi-kochana gdzie się podziewasz???????????????????????????????????????????????

Rany jak mi się nic n ie chce!!!!@przyszła brzuch boli,no i jeszcze ten dentysta wrrrrr
Jak przeżyje wizyte u dentysty to się wieczorkiem odezwe:-)

Do góry