reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie! Ja tylko szybciutko!
Martuś zorientowałam sie, ze jeszcze nie rodzisz ;-). Budzi się wiosna, Meg czeka na wiosenne kwiaty i ptaki :-). pozowodzenia!!!!

reklama
o cześć Bohaciefko,!!

myślałam dziś o tobie!!!, nawet miałam pisać do ciebie. :-)

Mamo niki, cieszę się że z Nicol w porządku. :tak:

Jolu - odezwij się....

Matysia-a co Cię tak wymenczyło?po weekendzie powinnaś choć toszke być wypoczęta;-)właściwie to chyba dużo się tu nie działo.Co tam u Was?

Marta-no faktycznie chyba Meg czeka na wosne;-)wkońcu bociany na wiosne przylatują:tak:

Bohaciefka-witaj co tak krótko?co tam u Was nowego?miło Cię widzieć:tak:

coś ubogo tylko dwie strony a nie było mnie od piątku conajmniej
Wiecie co mam problem z moim dzieckiem mój Kamil strasznie sie zmienił i od jakis2 tygodni wszystko wymusza płaczem ja oczywiście nie chce się zgodzić na to i wygląda to tak że dziecko mi pół dnia wyje w domu sąsiedzi sobie pomyślą że jestem jakąś wyrodną matką. Czy macie jakieś sposoby na o żeby go troche nauczyć cierpliwości i żeby przetsał w ten sposób wymuszać wszystko.

Marta jak brzuszek?
Roxy moi znajomi też tak jeżdzili w ciemno ale jednak z dzieckiem to się boje
Znalazlam fajne miejsca w chorwacji co prawada blisko bo tu na pólnocy miejscowość Burlag babka chce 68 euro za noc w apartamencie dla 4 osób + 3 dzieci także wychodzi ok 40 zł za osobe to jak za darmo ale chce 30% zaliczki i tu się boje 200 euro to jest 800 zł a jak to jacyś oszuści to co hmm

Hej żyję,
dzieci chore. :crazy::dry:

Madziu, wszędzie będziesz musiała zapłacić zaliczkę. Ale rozumiem że strach jest - w miejscu którego się nie zna.

hej kochane:-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI naszego święta:tak:

Właśnie siedze sobie i leniu****e;-)Nicol ogląda bajke,a ja czekam m z teściem pojecha li do Opola kupić huśtawke i zjeżdzalnie dla Nicol .Będzie moment czasu to zamontują to w jakiś dzień w ogródku.

Marta-oj to co smykom dolega?u Was choroba to naprawde rzadkość!więc pewnie szybko pociechy wyzdrowieją:tak:

Madzia-pewnie wszędzie będzie trzeba zapłacić zaliczke,zapewne znajdziecie coś atrakcyjnego i fajnego dla siebie.Moja panna ostatnio miała 2tygodnie takie jak Kamilek,przechodziła samą siebie !cały czas wszystko na nie tylko płacz i wymuszanie.Starałam się jej nie ustępować a więcej ją ignorować!chodziłam nerwowa jak nie weim co jednak trzeba było zęby zaćisnąć i dać rade.Pewnie Kamilkowi też minie i jest to chwilowe tak jak u nas!

cześć justa, "rozgość się" miejsca tutaj dużo. :-)

Mamo NIki fajnie takie zabawki do ogrodu kupować. :tak: my w kwietniu kupimy piaskownicę.

a dzieci, zachrypione, zakatarzone (bleghhhh) , do bani z tą wiosną. :dry: :crazy:

Sylwia, co tam u ciebie?

reklama
Hallo!

Justa - witaj i opowiedź nam coś o sobie.

Madziu - podpisuję się pod słowami dziewczyn - wszędzie będą chcieli zaliczkę. A skąd wzięłaś ten apartament... może nie doczytałam... zaraz sprawdzę.

nie napisałaś. ale domniemam, że z neta. a jakichś komentarzy tam nie ma?

co do zachowania Kamilka - to moja Nati wymusza tak od dłuższego czasu i też ciągły ryk. Mnie prawie codziennie głowa boli... sposobu na zmianę nie znam. jak Ty znajdziesz to daj nam znać!

Martuś - zdrówka dla dzieciacków i siły dla Ciebie! no i popatrz jaki dziś piękny dzień na rozpakowanie się!

Roxy i Mmatysia - to co 23 marzec???

Do góry