reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Jestem .Wróciłam ze spacerku tak pięknie u nas:tak:.I serniczek zrobiłam:-).
Tsarina to powodzenia na prawku;-).
Filip uwielbia spacerki i do puki wózek jedzie siedzi grzecznie,ale nie wolno stawać:sorry2:i śpi z chęcią na spacerku:tak:.A i z jedzeniem też nie mamy problemu także niejadką nie poradzę.
7-180 mleko z kaszką
11-180 rzadka kaszka
14- obiad
17-deser,jogurt,chlebek itp.
19/30-240 mleko z kleikiem:-)

Ostatnia edycja:
reklama
tsarina
pisz więcej o prawku to może i w końcu ja się zmotywuję...kurcze tak bardzo by się przydało

martuś
normalnie zazdroszczę Ci, że mała tak długo spała...boszsz co ja bym oddała za 3h:-p

kasia
piszesz o ładnej pogodzie..a u mnie tak ponuro...ze spacerku nici...qrwica mnie w tym domu weźmie....:no:

owca, trzymam kciuki za was :tak:
a może zamiast spacerków wybierz werandowanie? (jeśli masz balkon oczywiście) :tak: to raptem pare minut, a bezpieczniej - przynajmniej tak mi sie wydaje...

mamomatysia, mi w takich ciężkich dniach pomaga kawo-redbull :-) wiem że nie zdrowe, ale w kryzysowych sytuacjach pomaga ;-)
a jak sprawuje się ten basenik z piłeczkami? myślałam o czymś takim :tak::tak: ale właśnie wizja latania po mieszkaniu w poszukiwaniu rozsypanych kulek zniechęciła mnie :zawstydzona/y:

Filip uwielbia spacerki i do puki wózek jedzie siedzi grzecznie,ale nie wolno stawać:sorry2:i śpi z chęcią na spacerku:tak:.A i z jedzeniem też nie mamy problemu także niejadką nie poradzę.
7-180 mleko z kaszką
11-180 rzadka kaszka
14- obiad
17-deser,jogurt,chlebek itp.
19/30-240 mleko z kleikiem:-)
Kasiu możemy przybić sobie "piątki":tak::-):-) ze spacerkiem mam tak samo jak ty. Z obiadkiem również ;-)Choć nie zawsze - niestety :-:)-( Czasem jest tak że jak śpi do 8 to już za żadne skarby świata nie zje tej jednej porcji mleczka :no:
Ale najgorzej mam z podaniem herbatki/soczku :-( jakby mógł to by cały dzień nie pił :szok::szok: i niestety pije tylko z butelki ze smoczkiem, bo podanie w kubku niekapku właśnie kończy się tym że nic nie pije:baffled:, tak samo w bidonie - słomka służy jako gryzaczek:baffled:

Nie mam bladego pojęcia jak go oduczyć picia herbatki/soczku z butelki ze smoczkiem :baffled::szok::-:)-(

Co do picia nie ma problemu, od początku dostaje soczki z niekapka i pije, a z butelki dostaje herbatki bo z kubeczka za szybko leci.Teraz chce kupić bidonik i odstawić butelkę zobaczymy.

Wszystkiego najlepszego dla

* Gucia
20zocie.jpg

* Nataszki

zsvl1z.jpg

Nie nad robię wybaczcie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jestem już po pierwszym rezonansie kolejny jutro ;-) siedzę i pisze z wami z wenflonem w ręce:baffled: ale w sumie wole tak niż gdyby mieli mnie jutro jeszcze raz kuć:wściekła/y::wściekła/y: nie cierpię tego - badania zresztą też już nie lubie

Dla wszystkich dzieciaczków wszystkiego co najlepsze:-D:-):tak:;-)

Hej Kochane.
Dawno mnie nie było i trochę się gubię po zmianach na forum :/
jeśli tylko znajdę chwilkę napisze co u nas ale tak szybko chciałam bardzo bardzo podziękować za życzenia tym które pamiętały- jesteście Kochane.

Jej Malinak - Witaj!!!
az wierzę własnym oczom...!!! fajnie, że do nas w końcu wpadłaś! zostaniesz na dłużej?

Kasica - trzymam kciuki za badania!

reklama
Witaj Malina;-)szybko pisz co u Was,gdzie byłaś jak cię nie było:-).
A w ogóle jest ktoś???
Kasica oczywiście trzymam kciuki:tak:.

Ostatnia edycja:
Do góry