reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie dziewczyny:-)

Ja wpadam tak sporadycznie bo wiecie przy czworce dzieci jest co robic :tak:tzn. Monia dalej w szpitalu ale codziennie trzeba odwiedzic dziewuszyne,dowiezc jedzonka jakies frykasy:tak:

Piszecie o czerwonych policzkach moj Krzysio jest skazowy teraz sie troche uspokoilo ale jak dam mu troszke serka wiejskiego bo tak sie patrzy bidok to odrazu poliki sa szorstkie i czerwone:tak:

Jak zwykle spoznione zyczenia dla Damianka i Xawerego wszystkiego naj chlopaczki:-):-):-)

reklama
My też miałyśmy ostatnio czerwone policzki:baffled: Dwa dni a potem zeszło:baffled::baffled::baffled: Ale nic nowego nie podawałam:sorry2:

Kasica,Barmanko....ja to wogóle obiadów nie gotuje:zawstydzona/y: Czasem P coś zrobi jak wróci z pracy,ale też nie zawsze;-)

Ja napisałam wczoraj, że bym chciała niedługo, ale nie natentychmiast:-D:-D:-p.
Byłoby fajnie, jakby się udała siostrzyczka powiedzmy na poczatek 2011;-).
Później to już naprawdę za stara będę:-D. No i uważam, że jesli już rodzeństwo, to niedługi odstep czasu, żeby kilka lat nie siedzieć w pieluchach, tylko szybko odchować i do przedszkola i szkoły:sorry2:.

a ja obiad mam zawsze córka za szkoły wraca to musi obiadek zjeść:tak:
Malgoss ponawiam pytanie jak tam :-D
u nas na szczęście skazy nie widać oby tak zostało ;-)
średnio Filip 100 wypija dziennie :tak:

reklama
Do góry