reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Ejjjj no!!! Co Ty!!!
Nie chodzi mi o Twój wiek! :sorry2:
O sam fakt mi chodzi :tak:
Że jak za kilka lat stwierdzisz że jednak chcesz mieć trzecie to będziesz miała wiele wątpliwości - że lepiej było od razu, że za duża różnica między Mikołajem, że całą młodość sobie zabierzesz, że będziesz pół życia dzieci wychowywać - o to mi chodziło! :tak:

dobra dobra, nie tłumacz się. :-p:-p:-p:-p :-D:-D:-D:-D

reklama
Już o tym opowiadałam, od 2006 roku bujamy się z warszawskimi urzędami :wściekła/y:
Dwa razy musieliśmy zmieniać użytkowość domu, przeprojektowywać, ehhh, 4 lata nerwów :wściekła/y:
A mieliśmy już dawno mieszkać u siebie ... i Lili miała się tam urodzić :wściekła/y:
a no tak, teraz skojarzyłam :tak::tak:

a propos rodzeństwa ... w podstawówce chodziłam do klasy z taką koleżanką, miała dwójkę starszych braci - wszyscy (łącznie z tą moją kol) byli rok po roku :szok::szok: no jak dla mnie to jest niezły czad :nerd: bo nie wyobrażam sobie jakby to było gdybym była np w 8mc i prowadzała małego za rączki podczas jego nauki chodzenia:sorry2::shocked2:

ładnie się z Wami pożegnać i iść grzecznie spać ( a może i nie:-p - patrz 7 postów wyżej:-D)
zbereźnica :-p:-p:-D:-D

dzień dobry kochane, aż was nie poznaję miałam do nadrobienia tylko 5 stron :szok:
u nas totalne ocieplenie o 13 stopni :-D:-D:-D
uciekam do pracy, postaram się zaglądać :-)
miłego dnia

Cześć dziewczyny ;-):-)

:szok: tylko kilka stron

Ankzoc miłego dnia w pracy ;-)

Moniq fajnie, macie że domek już się "buduje", ale prawda urzędy potrafią być męczące

Malgoss jak tam starania?? Trzymam kciuki za powodzenie, zobaczysz już nie długo będziesz sie chwalić dwoma kreskami na teście :-D

emenemsik
nie zastanawiamy sie tylko działamy ;-)

malinko dzięki, ale ja badania już traktuje jak co po nie które wizytę u dentysty - rutyna

A moje dziecie nie śpi od 6:30 :baffled: teraz wyjęłam ją dopiero z łóżeczka, bo wcześniej ja spałam, i zwiedza mi pokój - wredne raczkowanie.....

A pochwale się wczoraj zrobiłam obiad :tak: i dziś też mam w planach

Dobra lece ogarniać mieszkanie i zrobić małej kaszkę, w odwrotnej kolejności

Miłego dnia

Ja też doznałam szoku. MysIałam,ze jak rano odpaIe kompa to sie przewróce a tu szok. Mój dzieciaczek przechodzi samego siebie i wieczorem nie daje rady siedziec na forum.Bosze jak moje dzieci są różne od siebie. Mikołajek jak był mały to wszystko mogłam przy nim robic a przy Tomku istna załamka.

Moniq,smiej sie smiej a za jakis czas okaże sie,ze Mezo to Twój kumpeI.:-D

Martalis - Xaver Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 9 miesiąca dużo zdrówka i uśmiechu na codzień ;-)

reklama
Ja również życze wszystkiego najlepszego samych dobrych chwil zdrówka i wielkiej radości:-D
Faktycznie tu pustki ostatnio dziewczyny ja wam zazdroszcze tego spania do 6 30 ja dziś 5 30 na nogach i 3 pobudki w nocy masakra

Do góry