reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Witam z rana ;-)

A miałam coś do Kasicy napisać więc: Kasica my się chyba nie znamy ??? Więc się witam, domyślam się że powróciłaś po miesiącach nieobecności na ogólnym bo jakoś Cię nie pamiętam :zawstydzona/y: i nawet nie wiem jak długo znowu z nami jesteś i
dlaczego :-p. Tak czy tak się witam :tak:Miło Cię poznać :tak:

Witam Malinko ;-)

To na pewno...ciesz się że paliwo nie zamarzło...bo słyszałam dzisiaj gdzieś w tv że w dieslach ropa zamarzała:szok::szok::szok:

daleko szukać nie musicie mojej mamie w samochodzie zrobiła psikus i zamarzła w niedziele

A wiecie co ciekawa jestem która z majówek jako pierwsza będzie znowu mamusią :-D:-D:-D

;-):-) ja planuje zajść na koniec roku

Ankzoc witaj ;-)miłej pracy

Roxy witaj

Wszystkiego Najlepszego dla Daminka i Confi... Sto Lat!!!:-D:-D:-D

Moje małe nauczyło sie nie poradnie (jak na razie) raczkować i tylko przemierza trasę pokój - przedpokój ;-) no dobra mykam robić jej mleczka to pewnie uśnie na jeszcze trochę

reklama
Witam Kochane.

Tikanis wątek o odchudzaniu jest na naszym drugim zamkniętym
Roxy, Ankzoc no u nas dziś podobno rano było -27:szok:( źródło TVN) ja już też mam dość :wściekła/y:

Kasica ale poważnie planujecie kolejną dzidzie ??? Ale fajnie :tak: Gratulacje raczkowania :tak::tak::tak:

STO LAT DLA NASZEGO KOCHANEGO DAMIANKA

No to moja mała śpi...ja już troszke ogarnęłam chałupke,śniadanko wszamane.kawy wypite...:baffled: i co teraz:confused: Przecież jeszcze cały dzień:baffled: Coś za szybko wstałam:-D:-D:-D:tak:

Witajcie Malinko i Kasica:-)

Kasica...gratuluje raczkowania:tak: Teraz trzeba mieć oczy w .....:tak:;-)
Malinko...-27:szok::szok::szok:....u nas to samo zródło teraz -10....brrrr

A ja mam pytanie...czy wychodzicie na spacery z dziećmi w ten mróz,bo ja powiem szczerze że nie,zaszyłam się w domku i kicham tą pogode:sorry2::tak:
Jak jechaliśmy z małą autem...to najpierw trzeba było je nagrzać,a potem szybko do środka:tak:
Czy ja przesadzam:confused::confused::confused:

Hej dziewczynki. Dawno mnie nie było aIe od dzis postaram sie byc .:tak:
Na początek zaIegłe życzenia.
Wszystkiego naj dIa Kubusia Tikanis,Jagódki Agi km,Krzysia FIorencji,Izy Tsariny i dIa dzisiejszego soIenizanta Damisia Confi.

137b.jpg

Aguniu dIa Ciebie również moc buziaków.Super baboI z Ciebie.:tak:

Dzięki za gratki co do raczkowania ;-) oczy trzeba mieć w d... mała już pare razy ściągnęłaby na siebie obrus ze stołu, chyba musze się z nim pożegnać na jakiś czas....

Roxy ja też zaszyłam się w domu, mam gdzieś taką pogodę.... w sobote niby mamy jechać do Wawy, ale stawiam to pod wielkim znakiem zapytania....

Kasica ,raczkowanie to jeszcze nic. Mój mały wstaje przy czym się da i gdzie się da. Oczy trzeba miec w tyłku zeby krzywdy sobie nie zrobił.:tak:

Ankzoc , ja mam spacerówkę Graco i jestem zadowoIona Została mi w spadku po starszaku. Mam zamiar zmienic na wiosnę ze wzgIędu na to,ze koIor wybIakł aIe nic więcej nie można jej zarzucic.Nigdy więcej nie kupie granatowego koIoru tapicerki.

reklama
Hej Monika moja mała wstaje przy czym się da już od dawna :baffled:

Ankzoc, Roxy
co do spacerówki to ja kupuje najtańszą parasolkę bez bajerów ;-) ale to dlatego że w wakacje jak zwykle będziemy troszku jeździć PKP to chcemy mieć coś podręcznego

Do góry