reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Aguś a propos imienia Twojej córeczki, znam jedną Jagodę - bosz! Jaka to jest kobieta! Piękna, inteligentna, oczytana, przebojowa, a przede wszystkim świadoma swojej wyjątkowości, zawsze przedstawiała się najgłośniej :-)
Mamstud masz na imię Jagoda??? Myślałam, że inaczej...

Aguś a propos imienia Twojej córeczki, znam jedną Jagodę - bosz! Jaka to jest kobieta! Piękna, inteligentna, oczytana, przebojowa, a przede wszystkim świadoma swojej wyjątkowości, zawsze przedstawiała się najgłośniej :-)

Dziękuję Kochana :*
Mi osobiście podobalo się to imię... ale tak nie do końca... To M nadawał Malej imie - od początku wierzył w corę i w Jagę, ja stawiałam na Syna (Michałka), a moim typem dla Córci miała być Ania :sorry2:
Jednak ... jak widać... nie wiele miałam do gadania w tym temacie ;-):-D
A teraz to już chyba żadne inne by mi nie przeszło przez myśl...

Mamstud masz na imię Jagoda??? Myślałam, że inaczej...

hahahaha

ja stawiałam na Syna (Michałka), a moim typem dla Córci miała być Ania :sorry2:
ja też byłam przekonana, że syna będziemy mieć... miał być Bartuś:tak: a jeśli chodzi o Twoje imię dla córeczki to - przepraszam nie chcę nikogo urazić - ale nie wydajeci się Ania strasznie oklepane??? Połowa moich koleżanek to Anie...

reklama
Do góry