reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

ja też byłam przekonana, że syna będziemy mieć... miał być Bartuś:tak: a jeśli chodzi o Twoje imię dla córeczki to - przepraszam nie chcę nikogo urazić - ale nie wydajeci się Ania strasznie oklepane??? Połowa moich koleżanek to Anie...

haha - nie urazisz mnie...
Kochane, no pewnie, że oklepane... ale tak jak Katarzyny, Madzie, itd... Były to imiona "na topie" z 20 lat temu... Teraz jak widać same Julki, Oliwie, Maje (też mi się strasznie podobają...ale po prostu za dużo tych Dziewczynek wokoł mnie)

reklama
dobranoc mamstud, Marzenko :***

Marzenko-a Ty odpalalaś dziś gg ?? Wysłałam Ci przepis.

no dobra... to i ja się żegnam.
Gaszę światlo.... Pssstryk;-):happy2:

Ostatnia edycja:
haha - nie urazisz mnie...
Kochane, no pewnie, że oklepane... ale tak jak Katarzyny, Madzie, itd... Były to imiona "na topie" z 20 lat temu... Teraz jak widać same Julki, Oliwie, Maje (też mi się strasznie podobają...ale po prostu za dużo tych Dziewczynek wokoł mnie)
Kiedyś Oliwia bardzo mi się podobało... ale właśnie za dużo się ich zrobiło... i wiedzałam, że tak nie dam na imię... Julia też fajnie, ale tak jak piszesz - za duzo ich już... a co do Madzi to mam koleżankę Madzię - 2 lata młodsza ode mnie i owa Madzia swojej córce też na imię dała Madzie...

confi- odpisalam ci kochjana na priva.. a jak tam wider?? brzuszek i ile kg na minusie?? ja po 3 tyg. ciwczen waze 2 kg mniej i brzuszek plazszy:p jednak przynosza te cwiczonka jakies efekety":) a wogole gdzie zostal przeniesiony watek o mamusiach gubiacych kg??

kasia-dzieki i wyslalam ci wiadomosc na prova

Hej dziewczyny, normalnie ta pogoda mnie dobije jest -23 stopnie, musze zrwac małą i zawozić ją do dziadków ehh, gdzie ta wiosa :confused::confused::confused:
dobra zbieram się do nadrobienia (bo ja jak zwykle w pracy :dry:)

Wszystkiego Najlepszego dla Damianka i Confi... z okazji ukończenia 8 miesiąca...Sto Lat!!!
tort3.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry dziewczynki:-)
Ja już z samego ranz nz nogach...pije drugą kaweczke:tak:
Nie chce nic mówić ale moje dziecko od dwóch dni przesypia całe noce i nie pije mleka w nocy...hmmm czyżby powrót do normalności,oby:tak: Ale za to wcześnie wstaje,6:30-7:00:sorry2:
Ankzoc...to jest nas dwie...ja już mam dosyć tego zimna i wogóle zimy....chce wiosne:tak::tak::tak::tak:

Do góry