reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Jejku...odeszłam na pół godzinki a tu prawie 10 stron:szok::szok::szok:
Malgoss,Marzenka witajcie:-)
I widze ze panna T na tapecie:-D:-D:-D
A co do rad....no przeciez tamto pokolenie wie lepiej...nie wiecie:confused::confused::confused:

reklama
a co już masełko na gazie :confused:
Ekspresowe rośnięcie Jagi to mało powiedziane , a co na to rodzinka T???

no wiesz... moja T ciągle piszczy jak ją podnosi, ze taka ciężka... wkurzyłam się i zrobiłam manewr wykorzystywany u lekarzy - przyniosłam Marcza książeczkę zdrowia, i co - jest lżejsza od niego aż o 200g (On miał co miesiąc ważenie i mierzenie, wiec jest idealne odniesienie), no i jest wyższa o 4 cm

Już teraz ani Ona ani Teść nic nie mowią... kuźwa tosz to sa ich geny!!! Ja ważylam połowę tego co jaga w jej wieku :baffled:

czesc

kasia 1208-pisalas ze ,filip walczy w lozeczku do spania no moj dzis chyba rekord zrobil 2 godziny sie meczyl lobuziaczek,chodzil wkolo lozeczka i je obgryzal:-)oszczyl sobie zabki na maminie cycusie
ja tez tak robie ze przed 20 w lozku ,a zwlaszcza oliver bo do szkoly,wieczor nalezy cos dla rodzicow
no właśnie mam już tak łóżeczko obgryzione :baffled:, jo bała bym się cyca takiemu dać...;-)

marzena no jednak ty wszystko pamietasz ,to moze byc ona wslasnie ale ze oszuctka niby hmm ciekawe
pamiętam, że o niej nawet jakieś info od administaratorów było na górze strony...
:tak:
Takkk, woda z glukozą... coś w tym musi być:tak: Moja T też coś też tam marudziła o słodzeniu dzieciom glukozom, a nie cukrem... jej córeczka tak robi... i nie mogła zrozumieć jak ja Młodej gorzką herbatę podawałam...

Nina - w ogole to My Cię prosimy - nie podsuwaj pomyslów Moniqsan...:-D:-D:-D
Kasia już sie śmieje, że maselko na gazie (i zapewne tak jest, albo w niedługim czasie bedzie postawione). Ostatnio Moniq chyba On-Line piekła sernik bez sera (czyli te jogurtowe muffinki);-):-D

Kasia już sie śmieje, że maselko na gazie (i zapewne tak jest, albo w niedługim czasie bedzie postawione). Ostatnio Moniq chyba On-Line piekła sernik bez sera (czyli te jogurtowe muffinki);-):-D
tak niech lepiej zostanie na dietce pół jajecznej :-D:-D

moja mama tez sie troche smiala ,ze tak dlugo karmie ,bo pozniej go nieoducze i bedzie za mna z taboretem latac .
moze jej troszke przykro,ze tak dlugo karmie, bo ona ino 2 tygkarmila mnie i 2 rodzenstwa ,bo nie mogla...

znajoma mi caly czas mowila ze mam herbatke dawac, bo sie wcale nie nauczy pic ,a ja sie lekarza spytalam a on ,ze jak nie chce to nie musi pic,widocznie nie potrzebuje.

o o o ... Następny prześmiewca :-p

Idę dziecko przewinąć, bo słyszałam coś rzadkiego :sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry