reklama
a co już masełko na gazie
Ekspresowe rośnięcie Jagi to mało powiedziane , a co na to rodzinka T???
no wiesz... moja T ciągle piszczy jak ją podnosi, ze taka ciężka... wkurzyłam się i zrobiłam manewr wykorzystywany u lekarzy - przyniosłam Marcza książeczkę zdrowia, i co - jest lżejsza od niego aż o 200g (On miał co miesiąc ważenie i mierzenie, wiec jest idealne odniesienie), no i jest wyższa o 4 cm
Już teraz ani Ona ani Teść nic nie mowią... kuźwa tosz to sa ich geny!!! Ja ważylam połowę tego co jaga w jej wieku
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
no właśnie mam już tak łóżeczko obgryzione , jo bała bym się cyca takiemu dać...;-)czesc
kasia 1208-pisalas ze ,filip walczy w lozeczku do spania no moj dzis chyba rekord zrobil 2 godziny sie meczyl lobuziaczek,chodzil wkolo lozeczka i je obgryzal:-)oszczyl sobie zabki na maminie cycusie
ja tez tak robie ze przed 20 w lozku ,a zwlaszcza oliver bo do szkoly,wieczor nalezy cos dla rodzicow
M
Marzena80
Gość
pamiętam, że o niej nawet jakieś info od administaratorów było na górze strony...marzena no jednak ty wszystko pamietasz ,to moze byc ona wslasnie ale ze oszuctka niby hmm ciekawe
Takkk, woda z glukozą... coś w tym musi być Moja T też coś też tam marudziła o słodzeniu dzieciom glukozom, a nie cukrem... jej córeczka tak robi... i nie mogła zrozumieć jak ja Młodej gorzką herbatę podawałam...
Nina - w ogole to My Cię prosimy - nie podsuwaj pomyslów Moniqsan...
Kasia już sie śmieje, że maselko na gazie (i zapewne tak jest, albo w niedługim czasie bedzie postawione). Ostatnio Moniq chyba On-Line piekła sernik bez sera (czyli te jogurtowe muffinki);-)
Kasia już sie śmieje, że maselko na gazie (i zapewne tak jest, albo w niedługim czasie bedzie postawione). Ostatnio Moniq chyba On-Line piekła sernik bez sera (czyli te jogurtowe muffinki);-)
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
tak niech lepiej zostanie na dietce pół jajecznejNina - w ogole to My Cię prosimy - nie podsuwaj pomyslów Moniqsan...
martalis
mama 24 h
moja mama tez sie troche smiala ,ze tak dlugo karmie ,bo pozniej go nieoducze i bedzie za mna z taboretem latac .
moze jej troszke przykro,ze tak dlugo karmie, bo ona ino 2 tygkarmila mnie i 2 rodzenstwa ,bo nie mogla...
znajoma mi caly czas mowila ze mam herbatke dawac, bo sie wcale nie nauczy pic ,a ja sie lekarza spytalam a on ,ze jak nie chce to nie musi pic,widocznie nie potrzebuje.
moze jej troszke przykro,ze tak dlugo karmie, bo ona ino 2 tygkarmila mnie i 2 rodzenstwa ,bo nie mogla...
znajoma mi caly czas mowila ze mam herbatke dawac, bo sie wcale nie nauczy pic ,a ja sie lekarza spytalam a on ,ze jak nie chce to nie musi pic,widocznie nie potrzebuje.
Nina - w ogole to My Cię prosimy - nie podsuwaj pomyslów Moniqsan...
o o o ... Następny prześmiewca
Idę dziecko przewinąć, bo słyszałam coś rzadkiego
kasica212
Sanka & Samka
na całe szczęście moja T się nie wtrąca ;-) a do picia to Roksanie daje przeważnie samą wodę i tyle, żadne soczki, herbatki itp.
reklama
martalis
mama 24 h
kasia on jeszcze mnie nie ugryzl mocno ino troszke uszczypnol ale tez boli ,karmie go tak ze 2 razy na dzien i nieraz w nocy.