reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
jestem Marzenko
:-):-):-):-)
piwo zaczyna działać. :-):-):-):-):-)
pizza już zjedzona.:tak::tak::tak::tak::tak:
ja też paliłam, potem nie paliłam długo 4 lata - i nawet mnie nie ciągnęło. a potem straszne nerwy -- i znów zaczęłam, w ciazy z Mają przestałam i nadal nie palę ale teraz mnie nadal strrrrrrrasznie ciągnie.

Aga_k_m zdróweczka dla Jagudki.... podaj jej w dzień ten tymianek, on daje ulgę przy kaszelku, a tak w ogóle to możesz też podać jej lipkę, jest na wszelkie infekcje bardzo dobra :tak::nerd: Ale badanie kontrolne też nie zaszkodzi...moim zdaniem.
Marzena no wiesz, starałam się z tym nadrobieniem :sorry2:
Tsarina ja swojemu Tymkowi zawsze podaję ze strzykawki zawiesiny...nic mu się nie wylewa bokami i nawet najbardziej gorzkie wypijał :tak: Może spróbuj... zdróweczka dla Małej!
Roxy skoro chcesz rzucić, to i silna wola się pojawi, ale jeśli w głębi serca lubisz to, jak sama piszesz np. na imprezkach, to na pewno z taką wolą się nie uda:sorry2: Moja Droga... ja nigdy nie paliłam... nawet nigdy nie spróbowałam, już samo trzymanie mnie obrzydzało...ale jeśli wierzysz w siłę podświadomości...i nastawisz się że nie chcesz palić, to tak się stanie :tak: Powodzenia!

reklama
Do góry