reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy majowe 2009

ja się boję nawet jednego macha, bo pewnie znowu by mnie kusiło... a w końcu w domu nie śmierdzi...
teraz to jeszcze za wcześnie ja zaciągnełam się jakoś po 3 latach i to był tylko mach bo mi się zakręciło ale na następnej imprezce był już cały a teraz nie było jeszcze stosownej imprezki ;-)

reklama
teraz to jeszcze za wcześnie ja zaciągnełam się jakoś po 3 latach i to był tylko mach bo mi się zakręciło ale na następnej imprezce był już cały a teraz nie było jeszcze stosownej imprezki ;-)
no właśnie tak myślę, że to za wcześnie i że teraz mogłabym wrócić, a bardzo tego nie chcę:no::no::no:

Wiecie...mam tabex,nosze w torebce i tak z dnia na dzień zwlekam z tymi tabletkami:baffled:
Mój P właśnie to brał jak byłam w ciąży i nie pali do dzisiaj....i mnie też goni:baffled:

Wiecie...mam tabex,nosze w torebce i tak z dnia na dzień zwlekam z tymi tabletkami:baffled:
Mój P właśnie to brał jak byłam w ciąży i nie pali do dzisiaj....i mnie też goni:baffled:
to te takie bardzo drogie tabletki? bo wiem, że mój tata coś brał, ale nazwy nie pamiętam... wiem, że kurcze drogie były te tabletki, ale już 5 lat nie pali... a mój Sławek dzięki silnej woli nie pali 10 lat...

a chcesz rzucić ???
Tak...chcę ale silnej woli brak:-:)baffled: No i właśnie jak jesteśmy gdzieś na imprezce albo u znajomych to wtedy lubie sobie zapalić:baffled::baffled::baffled:
to te takie bardzo drogie tabletki? bo wiem, że mój tata coś brał, ale nazwy nie pamiętam... wiem, że kurcze drogie były te tabletki, ale już 5 lat nie pali... a mój Sławek dzięki silnej woli nie pali 10 lat...
Nie wiem czy one są drogie bo dał mi je brat,ale chyba jak P kupował to kosztowały ok 50 zł...to może to te:sorry2:

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry