kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
a co tak po cichaczu pijesz ;-)ja pijana jestem.... :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co tak po cichaczu pijesz ;-)ja pijana jestem.... :-)
ja pijana jestem.... :-)
no fakt musiało to komicznie wyglądaćA co do stania moja Alicja chce stac caly czas ..a jak sie ja posadzi to jest taki ryk no i co najgorsze nauczyla sie rzucac tzn kopie nogami i uderza raczkami....komiczn ie to wyglada...a przy tym wydaje taki dziwk jakby chciala powiedziec ...bojcie sie.....;-);-):-):-):-)
m&m;s....oj jak fajnie masz ze Majeczka tak wcina ladnie...u nas na ostatniej wizycie hv pytala czy juz dawalam serek wiejski i ser zolty..????
A u nas dupa...dzis jabluszko na tarce starlam na drobnych oczkach i Amelia sie dusila i dlawila...
A jak ostani podalam sloiczek po 7 miesiacu to musialam go zmiksowa na papke...![]()
ja pijana jestem.... :-)