reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
aj tam znowu, czasem trzeba...
miałam dziś paskudny dzień i musiałam się odstresować... Fajni mi w głowie szumi :-)

jola Roxy witajcie!!!

A co do stania moja Alicja chce stac caly czas ..a jak sie ja posadzi to jest taki ryk no i co najgorsze nauczyla sie rzucac tzn kopie nogami i uderza raczkami....komiczn ie to wyglada...a przy tym wydaje taki dziwk jakby chciala powiedziec ...bojcie sie.....;-);-):-):-):-)
no fakt musiało to komicznie wyglądać
Mój też wiecznie stoi ale podnosi się na wszystkim co możliwe i cały czas skacze do przysiadów i się przy tym rechocze :-D on wogóle bardzo pogodny jest :tak:

m&m;s....oj jak fajnie masz ze Majeczka tak wcina ladnie...u nas na ostatniej wizycie hv pytala czy juz dawalam serek wiejski i ser zolty..????
A u nas dupa...dzis jabluszko na tarce starlam na drobnych oczkach i Amelia sie dusila i dlawila...:shocked2::shocked2::shocked2::baffled::baffled:

A jak ostani podalam sloiczek po 7 miesiacu to musialam go zmiksowa na papke...:baffled::baffled:

uuu to faktycznie średnio,
ale spokojnie, przecież nie będą wiecznie papki im smakowały!! :tak::tak::tak:

reklama
Do góry