reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy majowe 2009

JoIa, AmeIka goni Izę Tsariny. Dwa najwieksze zębacze na forum.
U mnie jedzenie z grudkami idzie ok. Dziewczyny czy u was serek wiejski jest taki jak u nas w poIsce?

Monika..nooo te ostatnie dwa zebalki to wyszly jej w ciagu dwoch dni.....:tak::tak:..troche smiesznie wyglada bo jedne sa krotsze a drugie dluzsze...:blink::blink:

aco do serka to ja kupuje w Lidll bo tam jest prawie taki sam jak w Polsce a taki brytyjski to nie jest taki sam...tzn tez ma te grudki ale w smaku nie jest to samo....a ja juz sie ciesze na sama mysl serka z Polski.....:tak::tak:

reklama
Patusia to miałaś pracowity dzień a ta zamieć buuuuu
Filiś też cwaniak puszcza się, już najchętniej by poszedł ale mama go stopuje

Dobry wieczór:-)
Ja dopiero teraz dziecia uśpiłam.....dzisiaj była "na nogach" 11 godzin....plus 1 godzinna dzrzemka:baffled::baffled::baffled: Padam na pysk:-(
Kuzwa u mnie niby skok rozwojowy:confused: ale ani grudek nie chce jeść ani "mama" nie mówi:baffled::sorry2:
Paula...no co Ty:confused: ja też nie zawsze mam czas albo wene żeby wszystkim odpisać:sorry2::sorry2::sorry2: Dziewczyny mają racje:tak:
Mmamamatysiu....oj szkoda że tak mało walizek można zabrac:-( bo bym sie gdzieś wryła...jak Urbańska w "Tańcu z gwiazdami":-D

Witaj Joluś
widać nie wszystkie dzieci muszą tak szybko przejść na stałe pokarmy ale już wkrótce twoje panny to polubią :tak:

Kasiu..oj mam nadzieje ze szybko zaczna uzywac swoich zebolkow bo troche sie martwie....one juz zaraz beda mialy 9 miesiecy....:blink::blink::blink:

A co do stania moja Alicja chce stac caly czas ..a jak sie ja posadzi to jest taki ryk no i co najgorsze nauczyla sie rzucac tzn kopie nogami i uderza raczkami....komiczn ie to wyglada...a przy tym wydaje taki dziwk jakby chciala powiedziec ...bojcie sie.....;-);-):-):-):-)

reklama
Do góry