reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Aga, moze siostra sie wywinie. Dobrze,ze to nie ją szef zIapaI na ukIadaniu wIosów. KawaI swini z niego bo zbIizaI sie nowy rok i mógI sobie odpuscic.No aIe jak powiedziaI wybitny fiIozof -sa Iudzie i Iudzie.

reklama
Aga, moze siostra sie wywinie. Dobrze,ze to nie ją szef zIapaI na ukIadaniu wIosów. KawaI swini z niego bo zbIizaI sie nowy rok i mógI sobie odpuscic.No aIe jak powiedziaI wybitny fiIozof -sa Iudzie i Iudzie.

1. sklep był czynny do 15.00 wiec mogły pomyslec i zabrac sie za włosy po pracy...
2. Nikt nie pomyslał ze bedzie nalot szefa tym bardziej ze szefostwo ma siedzibe w Krakowie.
3. Nadal nie masz "L" ???

Ostatnia edycja:
Witam majóweczki jestem tylko na chwile u siostry na kompie bo mi padl komp i dlatego nie pisze do pracy narazie nie chodze wiec nie bardzo mam skad napisac
Zycze wszystkiego najlepszego dla Gaby i Filpka całuski dla nich
Pozdrawiam was wszystkie wiedzcie ze u mnie ok mam nadzieje że u was też buziaki dziewuszki:-)

CZESC CIOTECZKI :-) i ja sie melduje w nowym roku :-) probuje cos do Was napisac od sylwestra, ale zaczynam i w koncu kasuje.... moze tym razem sie uda bo maz nie maz zaraz wraca z pracy... to i dzieciem sie zajmie :-)
My sylwestra spedzilsmy w trojke. nawet szampana sie nie napilismy, E na antybiotyku a ja karmiaca i samej mi sie nie chcialo... za to najedlismy sie jak trzeba :-) caly rok bede zrzucac kg :-D
chcialabym pogratulowac Adze KM za nowe stanowisko :-) rzadz nam dobrze :-)
MAMSTUD rozumiem Cie co przezywasz. ja boje sie momentu odstawienia od piersi strasznie i tak odkladam to z dnia na dzien... poki co motywuje to tym ze Diana nadal nie przesypia nocy i budzi sie glodna:confused::confused::confused:
BARMANKO fajnie ze sie odezwalas z polski :-) jak chrzciny sie udaly w koncu pokazesz nam jak Marcelitko wygladal w ubranku :-)

wszystkim mamom odchudzajacym sie rzycze wytrwalosci i szybkiego osiagniecia wymarzonego celu. ja podczytam tematyczny watek i tez cos zaczne robic... bo bardzo moje boczki mi przeszkadzaja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam.
Jestem mamą majową i już parę razy obiecywałam, że będę z Wami plotkować ale moje dziecko jest tak absorbujące, że nie daję rady.
Przepraszam, że tak wpadam ale mam pytanie. Słyszałyście o urlopie ojcowskim dla tatusiów w 2010r? Od stycznia 2010 roku wchodzi przepis o tygodniowym urlopie ojcowskim do 12 miesiaca zycia dziecka czy tatusiów naszych dzieci też to dotyczy? Czy są jakieś dodatkowe warunki, które trzeba spełnić??Słyszałyście coś o tym? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź.
No i wszystkiego naj naj naj w Nowym Roku.

Hellloooooo:-)

Dziewczynki ja tylko na chwilke,chce sie zameldowac:-D
Jestesmy jeszcze w gorach,mielismy dzisiaj wracac ale pogoda nas dopadla,tzn snieg....i niestety nie mozemy sie wydostac z tej gory....mimo łancuchów i napędu na cztery koła:baffled: mnóstwo aut wylądowało w rowach....no po prostu masakra:szok::szok::szok:
Mam nadzieje ze jutro sie wydostaniemy.... ale mimo tego jest i bylo super.....a teraz imprezy ciąg dalszy:tak::-D
Okropnie tesknie za Nadusią która jest z moją mamą.....podobno ma zęba... i stoi w łóżeczku:szok:... i to wszystko pod moją nieobecność..... No i tęsknie za Wami kochane....bardzoooo...dorwałam laptopa brata ale tutaj mnóstwo ludzi i nie wypada pisać:sorry2:

Dosiego Roku.... buziiiiii

Witam mamuski emenemsik proszę bardzo o streszczenie ostatnich 20 stron to znaczy od wczoraj od 20 bardzo proszę -jak jesteś bo nie dam rady:zawstydzona/y:
a u nas 3 ząbek i prawie 4:-) i moje dziecko prawie raczkuję :-D
a i dzisiaj był taki cudny od rana mu uśmiech z buźki nie schodził ja chcem takie dziecko codziennie :tak:

reklama
Melduje się.Widzę, że wróciły wielkie nieobecne.Aga km, Moniq super,ze jesteście:-)
Dopiero wróciliśmy od kuzynki M.Dzieci tak dokazywały (maja 8 letnią i 10 miesięczna córcie)że Filip po prostu padł po wyjęciu z wanny.Na targu nie byłam (ominie mnie jutro pichcenie dla Filipa)ale wylądowałam w Ikei:sorry2:.Znowu szykuje sie zmiana wystroju:tak::tak::tak:
Teraz nadrabiam:
Malinko,Marzenko,Aga km,Moniqsan dziekujemy za życzenia:-):-):-)
Mmatysia a gdzie jedzie i kiedy? Znaczy cytałam, że do Egiptu - tak? - ale do jakiej miejscowości?​
Adam wybrał bardzo egzotyczne wczasy dla nas dwojga. Niestety nie jestem gotowa żeby zostawić chłopców na tydzień :no::sorry2:Postanowiliśmy dzieciaków nie zostawiać i ugodą okazał się Egipt(z 25 oC). Nie zdecydowaliśmy jeszcze gdzie bo wybraliśmy dwa hotele ale rezerwację chcemy skonsultować ze znajoma rezydentka,która była w obu .W poniedziałek umówiliśmy się z nią na kawę:-).Jest pewne,że lecimy 21-22 stycznia:tak::tak::tak:

Do góry