reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Aga, moze siostra sie wywinie. Dobrze,ze to nie ją szef zIapaI na ukIadaniu wIosów. KawaI swini z niego bo zbIizaI sie nowy rok i mógI sobie odpuscic.No aIe jak powiedziaI wybitny fiIozof -sa Iudzie i Iudzie.

reklama
Aga, moze siostra sie wywinie. Dobrze,ze to nie ją szef zIapaI na ukIadaniu wIosów. KawaI swini z niego bo zbIizaI sie nowy rok i mógI sobie odpuscic.No aIe jak powiedziaI wybitny fiIozof -sa Iudzie i Iudzie.

1. sklep był czynny do 15.00 wiec mogły pomyslec i zabrac sie za włosy po pracy...
2. Nikt nie pomyslał ze bedzie nalot szefa tym bardziej ze szefostwo ma siedzibe w Krakowie.
3. Nadal nie masz "L" ???

Ostatnia edycja:
Witam majóweczki jestem tylko na chwile u siostry na kompie bo mi padl komp i dlatego nie pisze do pracy narazie nie chodze wiec nie bardzo mam skad napisac
Zycze wszystkiego najlepszego dla Gaby i Filpka całuski dla nich
Pozdrawiam was wszystkie wiedzcie ze u mnie ok mam nadzieje że u was też buziaki dziewuszki:-)

CZESC CIOTECZKI :-) i ja sie melduje w nowym roku :-) probuje cos do Was napisac od sylwestra, ale zaczynam i w koncu kasuje.... moze tym razem sie uda bo maz nie maz zaraz wraca z pracy... to i dzieciem sie zajmie :-)
My sylwestra spedzilsmy w trojke. nawet szampana sie nie napilismy, E na antybiotyku a ja karmiaca i samej mi sie nie chcialo... za to najedlismy sie jak trzeba :-) caly rok bede zrzucac kg :-D
chcialabym pogratulowac Adze KM za nowe stanowisko :-) rzadz nam dobrze :-)
MAMSTUD rozumiem Cie co przezywasz. ja boje sie momentu odstawienia od piersi strasznie i tak odkladam to z dnia na dzien... poki co motywuje to tym ze Diana nadal nie przesypia nocy i budzi sie glodna:confused::confused::confused:
BARMANKO fajnie ze sie odezwalas z polski :-) jak chrzciny sie udaly w koncu pokazesz nam jak Marcelitko wygladal w ubranku :-)

wszystkim mamom odchudzajacym sie rzycze wytrwalosci i szybkiego osiagniecia wymarzonego celu. ja podczytam tematyczny watek i tez cos zaczne robic... bo bardzo moje boczki mi przeszkadzaja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam.
Jestem mamą majową i już parę razy obiecywałam, że będę z Wami plotkować ale moje dziecko jest tak absorbujące, że nie daję rady.
Przepraszam, że tak wpadam ale mam pytanie. Słyszałyście o urlopie ojcowskim dla tatusiów w 2010r? Od stycznia 2010 roku wchodzi przepis o tygodniowym urlopie ojcowskim do 12 miesiaca zycia dziecka czy tatusiów naszych dzieci też to dotyczy? Czy są jakieś dodatkowe warunki, które trzeba spełnić??Słyszałyście coś o tym? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź.
No i wszystkiego naj naj naj w Nowym Roku.

Hellloooooo:-)

Dziewczynki ja tylko na chwilke,chce sie zameldowac:-D
Jestesmy jeszcze w gorach,mielismy dzisiaj wracac ale pogoda nas dopadla,tzn snieg....i niestety nie mozemy sie wydostac z tej gory....mimo łancuchów i napędu na cztery koła:baffled: mnóstwo aut wylądowało w rowach....no po prostu masakra:szok::szok::szok:
Mam nadzieje ze jutro sie wydostaniemy.... ale mimo tego jest i bylo super.....a teraz imprezy ciąg dalszy:tak::-D
Okropnie tesknie za Nadusią która jest z moją mamą.....podobno ma zęba... i stoi w łóżeczku:szok:... i to wszystko pod moją nieobecność..... No i tęsknie za Wami kochane....bardzoooo...dorwałam laptopa brata ale tutaj mnóstwo ludzi i nie wypada pisać:sorry2:

Dosiego Roku.... buziiiiii

Witam mamuski emenemsik proszę bardzo o streszczenie ostatnich 20 stron to znaczy od wczoraj od 20 bardzo proszę -jak jesteś bo nie dam rady:zawstydzona/y:
a u nas 3 ząbek i prawie 4:-) i moje dziecko prawie raczkuję :-D
a i dzisiaj był taki cudny od rana mu uśmiech z buźki nie schodził ja chcem takie dziecko codziennie :tak:

reklama
Melduje się.Widzę, że wróciły wielkie nieobecne.Aga km, Moniq super,ze jesteście:-)
Dopiero wróciliśmy od kuzynki M.Dzieci tak dokazywały (maja 8 letnią i 10 miesięczna córcie)że Filip po prostu padł po wyjęciu z wanny.Na targu nie byłam (ominie mnie jutro pichcenie dla Filipa)ale wylądowałam w Ikei:sorry2:.Znowu szykuje sie zmiana wystroju:tak::tak::tak:
Teraz nadrabiam:
Malinko,Marzenko,Aga km,Moniqsan dziekujemy za życzenia:-):-):-)
Mmatysia a gdzie jedzie i kiedy? Znaczy cytałam, że do Egiptu - tak? - ale do jakiej miejscowości?​
Adam wybrał bardzo egzotyczne wczasy dla nas dwojga. Niestety nie jestem gotowa żeby zostawić chłopców na tydzień :no::sorry2:Postanowiliśmy dzieciaków nie zostawiać i ugodą okazał się Egipt(z 25 oC). Nie zdecydowaliśmy jeszcze gdzie bo wybraliśmy dwa hotele ale rezerwację chcemy skonsultować ze znajoma rezydentka,która była w obu .W poniedziałek umówiliśmy się z nią na kawę:-).Jest pewne,że lecimy 21-22 stycznia:tak::tak::tak:

Do góry