reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Słodkie 8-miesięczniaki:
buziaki, coraz bliżej do roczku, cieszcie się z niemowlęctwa póki możecie bo później zacznie się okres przyswajania dobrych nawyków i będzie mieli przechlapane:-):-):-):
Gaba, Kamilek i Fifi

Dzień dobry Majóweczki! :-)

Dziękujemy z Gabunią za życzenia, kochane jesteście!!

I oczywiście Filipku i Kamilku 100 lat słodkie chłopaczki :-) Całuski od Gaby i cioci mamstud

W małpy przebrzydłe, nabijają się z mojego chorego gardełka! :-)

moniqsan Aga_k_m witajcie!

Bohaciefko Marzenko dziękuję za porady! Od poniedziałku niania będzie ćwiczyć karmienie butelką, a dziś dałam jej mleka modyfikowanego z biszkoptami łyżeczką :-)

Noc świetna, Gaba obudziła się dwa razy - o 2 i 5 - popiła soczku z butelki i zasnęła, rano przyssała się do cycka jak kleszcz :-)

bohaciefko moja Siostra ma umowę na stałe i właśnie przysłała z pracy smsa ze kierowniczkę zwolnili a z nią jeszcze nie wiadomo co zrobią. Moja Sis chodzi na studia dzinnie i ta kier. układała jej grafik ze miała wolne dni jak musiała byc na uczelni. Nie wiadomo kto bedzie teraz w zastepstwie i jak to bedzie.

AgA - cala ta sytuacja jaka spotkala Twoją Siostrę jest bardzo przykra. Jednak ją chroni fakt, iż byla na UW...i ... mam nadzieję, że "szefo szefów" okaże się rozsądną osobą, i nie tylko nie zwolni Twojej Sis, ale doceni fakt, iż jest na tyle dyspozycyjna (pomimo studiów i wlasnych planów), że w razie "W" potrafi uratować sklep:tak::tak::tak:

Co do jej Sylwestra i jej faceta:dry:.. Napisze tyle...
Dobrze, że to krótkotrwała znajomość (bo o ile kojarze, to Ona poznała go na gg badź czacie??), i w miare szybko sam się zdemaskował. Powinna go pożegnać i cieszyć się na myśl nowej przygody w poszukiwaniu "Księcia z bajki". Życzę jej w ażdym badź razie SZCZĘŚCIA na ten Nowy Rok - bo to chyba najbardziej bedzie jej potrzebne.

AgA - cala ta sytuacja jaka spotkala Twoją Siostrę jest bardzo przykra. Jednak ją chroni fakt, iż byla na UW...i ... mam nadzieję, że "szefo szefów" okaże się rozsądną osobą, i nie tylko nie zwolni Twojej Sis, ale doceni fakt, iż jest na tyle dyspozycyjna (pomimo studiów i wlasnych planów), że w razie "W" potrafi uratować sklep:tak::tak::tak:

Co do jej Sylwestra i jej faceta:dry:.. Napisze tyle...
Dobrze, że to krótkotrwała znajomość (bo o ile kojarze, to Ona poznała go na gg badź czacie??), i w miare szybko sam się zdemaskował. Powinna go pożegnać i cieszyć się na myśl nowej przygody w poszukiwaniu "Księcia z bajki". Życzę jej w ażdym badź razie SZCZĘŚCIA na ten Nowy Rok - bo to chyba najbardziej bedzie jej potrzebne.

Sprawa pracy - bardzo jej wspolczuje, dam znac jak to sie rozstrzygnie
Natomiast sylwester i jej koles hmmm....tu jej nie wspolczuje...poznała go na czacie i okazało sie ze jednak nie wracała pks-em tylko wieczorem wrócili wszyscy ale Ona prowadzila auto bo reszta była wypita. Nie widziałam sie z nia wiec nie znam szczegolow. Znajac moja Sis to juz mu wybaczyła (bez komentarza).

Moja Sis wychowywała sie bez ojca zmarł jak miała 8 lat a wczsniej chorował przez 3 lata (stwardnienie boczne) i mysle ze to dlatego dokonuje takich głupich wyborów i na siłe szuka faceta

reklama
aaaa, no tak, to czytałam :tak::-D:-D:-D
Nie chcę myśleć co tsarina wczoraj robiła skoro takie rzeczy przychodziły jej do głowy :baffled::-D:rolleyes:

dostałam takiej głupawki, że mąż się obraził, bo on podejmował starania a ja podejmowałam próby nie wybuchania śmiechem...

Mamstud nam napisała że ma jakieś białe plamki w gardle a tsarina jej się zapytał czy to nie sprawka męża :tak::-D:-D:-D:-D

tak było, dobrze prawi...

Do góry