Nie no, Ty to już teraz jesteś ślachta
hehehehe - chyba poślachtowana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no, Ty to już teraz jesteś ślachta
dobrze, dobrze- ale musiałam napisać od razu lżej mi się zrobiło
Mamstud nam napisała że ma jakieś białe plamki w gardle a tsarina jej się zapytał czy to nie sprawka męża
AgA - cala ta sytuacja jaka spotkala Twoją Siostrę jest bardzo przykra. Jednak ją chroni fakt, iż byla na UW...i ... mam nadzieję, że "szefo szefów" okaże się rozsądną osobą, i nie tylko nie zwolni Twojej Sis, ale doceni fakt, iż jest na tyle dyspozycyjna (pomimo studiów i wlasnych planów), że w razie "W" potrafi uratować sklep
Co do jej Sylwestra i jej faceta.. Napisze tyle...
Dobrze, że to krótkotrwała znajomość (bo o ile kojarze, to Ona poznała go na gg badź czacie??), i w miare szybko sam się zdemaskował. Powinna go pożegnać i cieszyć się na myśl nowej przygody w poszukiwaniu "Księcia z bajki". Życzę jej w ażdym badź razie SZCZĘŚCIA na ten Nowy Rok - bo to chyba najbardziej bedzie jej potrzebne.
aaaa, no tak, to czytałam
Nie chcę myśleć co tsarina wczoraj robiła skoro takie rzeczy przychodziły jej do głowy
Mamstud nam napisała że ma jakieś białe plamki w gardle a tsarina jej się zapytał czy to nie sprawka męża