reklama
malinka009
Fanka BB :)
ło boże kiedyś próbowałam tej magicznej szóstki ale coś Ty za słabe mięśnie brzucha miałam a teraz to już pewnie w ogóle... podziwiamz ćwiczeń to szóstka weidera opis tutaj
tsarina
MamaPower!
tsarina czy ja dobrze policzyłam zęby Twojego dziecka??
jesli biegle liczysz do 8 to owszem:-):-):-):-)
malinka009
he he he mamstud nie poznaję koleżankiano z nerwami bo włazisz nam tu w główny wątek i jeszcze każesz się wyluzować!
zapaliłaś ??? przyznaj się
monika1977
Nie jestem sama w dyIerce.Witaj w klubie
Mamstud ,dzięki za obronę mojej osobkiWłaśnie, dlaczego taka nerwowa jesteś :-)
a Ty agnisia nie mów tu nam kto ma wyluzować, ok?
Dzięki za info. Ja za nabiaIem też nie bardo aIe wypróbuje.z ćwiczeń to szóstka weidera opis tutaj
a dieta to 1200kcal z modyfikacjami produktowymi, bo wiadomo, że nie zawsze wszystko znajde i nie wszystko jem
kiedyś pomogło to teraz też powinno... a z diety agi zrezygnowałam, bo za dużo nabiałów, a ja za "białym" nie przepadam
sIabo mi się robi, jak ktoś codziennie wpada tyIko po to zeby wkIeic taki post.Oki po prostu chodzi mi o to że po co od razu z nerwami na kogoś???
tsarina
MamaPower!
ło boże kiedyś próbowałam tej magicznej szóstki ale coś Ty za słabe mięśnie brzucha miałam a teraz to już pewnie w ogóle... podziwiam
ja zrobiłam trzy tygodnie i jeśli dobrze pamiętam, to 3 dni... obiecywałam sobie, że nigdy więcej... ale z takim "bandziochem" jak w 12 miesiącu ciąży raczej nie da się sexy wyglądać... choć mój mąż twierdzi inaczej, ale jaki on ma wybór?
mamamatysia
Fajna ta Twoja dietka:-) Jak jeszcze trochę z jadłospisu wyrzucę to możne ze strojem kąpielowym nie będzie tak źle a na wszelki wypadek dorzucę pareoz ćwiczeń to szóstka weidera opis tutaj
a dieta to 1200kcal z modyfikacjami produktowymi, bo wiadomo, że nie zawsze wszystko znajde i nie wszystko jem
kiedyś pomogło to teraz też powinno... a z diety agi zrezygnowałam, bo za dużo nabiałów, a ja za "białym" nie przepadam
przeprosiny przyjęte :-)Przepraszam, nie chciałam...
malinka009
Kac gigant ale zapalić do zielonego muszę idę na dymka
reklama
malinka zapaliłam.....
monika nie ma za co :-)
tsarina ja polubiłam siebie z moimi fałdkami.... :-)
Dziewczyny, od kilku dni mam wrażenie, że mam jakieś ciało obce w gardle i ciężko mi przełykać, dziś zajrzałam sobie w pysk i mam białe plamy na migdałach.... Powinnam iść do lekarza?
monika nie ma za co :-)
tsarina ja polubiłam siebie z moimi fałdkami.... :-)
Dziewczyny, od kilku dni mam wrażenie, że mam jakieś ciało obce w gardle i ciężko mi przełykać, dziś zajrzałam sobie w pysk i mam białe plamy na migdałach.... Powinnam iść do lekarza?