reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Nie jestem sama w dyIerce:-D.

Właśnie, dlaczego taka nerwowa jesteś :-)

a Ty agnisia nie mów tu nam kto ma wyluzować, ok?
Mamstud ,dzięki za obronę mojej osobki:tak:
z ćwiczeń to szóstka weidera opis tutaj

a dieta to 1200kcal z modyfikacjami produktowymi, bo wiadomo, że nie zawsze wszystko znajde i nie wszystko jem:cool2:

kiedyś pomogło to teraz też powinno... a z diety agi zrezygnowałam, bo za dużo nabiałów, a ja za "białym" nie przepadam
Dzięki za info. Ja za nabiaIem też nie bardo aIe wypróbuje.

Oki po prostu chodzi mi o to że po co od razu z nerwami na kogoś???
sIabo mi się robi, jak ktoś codziennie wpada tyIko po to zeby wkIeic taki post.

ło boże kiedyś próbowałam tej magicznej szóstki ale coś Ty za słabe mięśnie brzucha miałam a teraz to już pewnie w ogóle... podziwiam :tak:

ja zrobiłam trzy tygodnie i jeśli dobrze pamiętam, to 3 dni... obiecywałam sobie, że nigdy więcej... ale z takim "bandziochem" jak w 12 miesiącu ciąży raczej nie da się sexy wyglądać... choć mój mąż twierdzi inaczej, ale jaki on ma wybór?:confused:

z ćwiczeń to szóstka weidera opis tutaj

a dieta to 1200kcal z modyfikacjami produktowymi, bo wiadomo, że nie zawsze wszystko znajde i nie wszystko jem:cool2:

kiedyś pomogło to teraz też powinno... a z diety agi zrezygnowałam, bo za dużo nabiałów, a ja za "białym" nie przepadam
Fajna ta Twoja dietka:-) Jak jeszcze trochę z jadłospisu wyrzucę to możne ze strojem kąpielowym nie będzie tak źle:sorry2: a na wszelki wypadek dorzucę pareo:blink:

reklama
malinka zapaliłam.....

monika nie ma za co :-)

tsarina ja polubiłam siebie z moimi fałdkami.... :-)

Dziewczyny, od kilku dni mam wrażenie, że mam jakieś ciało obce w gardle i ciężko mi przełykać, dziś zajrzałam sobie w pysk i mam białe plamy na migdałach.... Powinnam iść do lekarza?

Do góry