reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy majowe 2009

No i znowu "młyn", dopiero co usiadłam do komputera - kiedy ja nadrobie te zaległości:szok::szok::szok:.
mam nadzieję Kochane, że jesteście wyrozumiałe, że tak wpadam "z nienacka" ( bynajmniej nie wyskakuję z lodówki:-D:-D:-D).

Mamstud, zapomniałam wczesniej napisać:sorry:
podziwiam Cię za rozsądek i odwagę przy gorączce Gabi:tak:. ja bym na pewno spanikowała....

Poztaram sie wrócić teraz chociaż o kilka stron i zorientować się, co u Was słychać.
A, i wymyśliłam zajęcie dla mam z klubu MNZ;-);-):-D:-D - bo się bałyscie, że jak reszta pójdzie do pracy, to trzeba będzie zacząć czytać forum od początku:laugh2::laugh2::laugh2:. Lepiej pisać "streszczenia/sprawozdania" z tego, co się dzieje u każdej z nas - dla "zalatanych" mamuś, żeby nie musiały nadrabiać po 30 stron;-);-);-).

MaIgoss, Ty sobie wyskakuj z Iodówki.Wierz mi nam to nie przeszkadza.
NewsIetter piszę M&Ms.

Ostatnia edycja:
reklama
reklama
m&m's - szczęka mi opadłą z wrażenia, ze Majka staje na nóżki, normalnie gwizdnęłam z podziwu:tak::tak::tak:, silna masz córeczkę, szybko wpadła do czego mogą posłużyć nogi:-). Moja to leniwa, ledwie dupsko podnosi, za to nadrabia pyskówką i minami (po starszej to ma:szok::szok::szok: i w dodatku bawi się nogami tak samo jak Gaba, która zamiast na czworakach zasuwała na pupie jak foka na brzuchu).
No i ładniutka z Ciebie kobietka:tak::tak::tak:, a jaka zgrabna linia ciała, ech, pomarzyć o Takim:tak::tak::tak:. A mąż to pyszne ciacho, monitora nie poliżę bo mój M w pobliżu;-).

Do góry