monika1977
Fanka BB :)
JoIi też nie ma a ona zawsze wieczorkiem była.
Barmanka dzisiaj w pracy?
Barmanka dzisiaj w pracy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
m&m's - szczęka mi opadłą z wrażenia, ze Majka staje na nóżki, normalnie gwizdnęłam z podziwu, silna masz córeczkę, szybko wpadła do czego mogą posłużyć nogi:-). Moja to leniwa, ledwie dupsko podnosi, za to nadrabia pyskówką i minami (po starszej to ma
i w dodatku bawi się nogami tak samo jak Gaba, która zamiast na czworakach zasuwała na pupie jak foka na brzuchu).
No i ładniutka z Ciebie kobietka, a jaka zgrabna linia ciała, ech, pomarzyć o Takim
. A mąż to pyszne ciacho, monitora nie poliżę bo mój M w pobliżu;-).
oj mi też by się to przydało, ale śpiewać to raczej nie jeszcze bardziej bym się pogrążyłam&m's - to jest twoje zadanie domowe!!!!!!!!!!!!! Przyglądać się w lustrze i miłe rzeczy mówić sobie i swemu ciału!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A nawet śpiewać patrząc na siebie, kwestia piękna to nie tylko ciało i fizyczność ale też uczucia jakim je darzę więc do dzieła!!!!!!!!!!!!!!