reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
malgoss - będzie dobrze!!! ja to wiem!!! Szymonek bedzie pod doskonalą opieką - także o to nie musisz się martwić...ale ta tęsknota... ojjj współczuję:-:)-:)-(

m&m's zdaje się, że Ty też popalasz? :-)

U mnie to bylo tak:
Najpierw paliłam sobie radośnie 2 albo 3 lata, nie chce mi się już liczyć.
Potem jak w ciaży z mikołajem byłam to przestałam. I nic mnie nawet nie ciągnęło, nawet mnie strasznie obrzydzało.
Po 3 latach przerwy, z powodu mega problemów życiowych znów zaczęłam palić, i po roku jak zaszlam w ciaze z Mają to przstałam, ale było znacznie ciężej niż poprzednio. I teraz już nie palę ale ciągnie mnie straaaasznie czasami!!! czasem w kanjpie jak siedzę z M. to go namówię i sobie zapalimy, ale to raczej odświęta. :sorry::sorry::sorry:

W myślach palę prawie codziennie. :rofl2::rofl2:

reklama
Malgoss, ja zacskam kciuki,bedzie dobrze:tak: Ja musialam 2 tygodniowe malenstwo w domu zostawic i do szpitala,myslalam ze umre z tesknoty:tak:
Dobra juz spadam

Do góry