reklama
monika1977
Fanka BB :)
Zapraszam, własnie paIę. Marcz paIi?ale szalejecie Kochane...
nadrabiam Was (próbuję) od 30 minut...
mamstud, roxy, monika - kurcze ... i ja mam ogromną ochote na takiego jednego...malego...papieroska... (L&M light mentolowy) - a dziwne bo zaczelam popalać przed ciążą (w czerwcu 2008)...
Dopoki nie pisałam,ze paIę to wszystki cnotki niewydymki udawały

Wszystkiego najlepszego dla Majeczki i Miłoszka!!
Ankzoc, dla Ciebie z okazji urodzin także życzę wszystkiego, wszystkiego najlepszego!
No i znowu "młyn", dopiero co usiadłam do komputera - kiedy ja nadrobie te zaległości

.
mam nadzieję Kochane, że jesteście wyrozumiałe, że tak wpadam "z nienacka" ( bynajmniej nie wyskakuję z lodówki

).
Mamstud, zapomniałam wczesniej napisać
podziwiam Cię za rozsądek i odwagę przy gorączce Gabi
. ja bym na pewno spanikowała....
Poztaram sie wrócić teraz chociaż o kilka stron i zorientować się, co u Was słychać.
A, i wymyśliłam zajęcie dla mam z klubu MNZ;-);-)
- bo się bałyscie, że jak reszta pójdzie do pracy, to trzeba będzie zacząć czytać forum od początku

. Lepiej pisać "streszczenia/sprawozdania" z tego, co się dzieje u każdej z nas - dla "zalatanych" mamuś, żeby nie musiały nadrabiać po 30 stron;-);-);-).
mam teraz dobry humor, ale wcale mi nie jest do śmiechu...
We wtorek idę na kilka dni do szpitala, a w środę mam mieć operację. Nic wielkiego, ma być wycięty torbiel nad szczęką, ale ja się strasznie denerwuje, jak to będzie z Szymonkiem:-
-
-(. Będę straaasznie za nim tesknić, a on pewnie za mną... Na szczęście mój M. wszystko przy Szymonku robi i mały jest z nim tez bardzo zżyty, ale brak mamy i cycuszka przez kilka dni nie bedzie dla niego łatwe...
Trzymajcie kochane za nas kciuki.
Nie wiem, czy jutro zdążę zajrzec do Was, bo jeszcze muszę załatwić mnóstwo spraw, a na dodatek jest koniec miesiąca i czekają faktury
.
Buziaki dla Was i waszych pociech
Ankzoc, dla Ciebie z okazji urodzin także życzę wszystkiego, wszystkiego najlepszego!
No i znowu "młyn", dopiero co usiadłam do komputera - kiedy ja nadrobie te zaległości

mam nadzieję Kochane, że jesteście wyrozumiałe, że tak wpadam "z nienacka" ( bynajmniej nie wyskakuję z lodówki

Mamstud, zapomniałam wczesniej napisać

podziwiam Cię za rozsądek i odwagę przy gorączce Gabi

Poztaram sie wrócić teraz chociaż o kilka stron i zorientować się, co u Was słychać.
A, i wymyśliłam zajęcie dla mam z klubu MNZ;-);-)

mam teraz dobry humor, ale wcale mi nie jest do śmiechu...
We wtorek idę na kilka dni do szpitala, a w środę mam mieć operację. Nic wielkiego, ma być wycięty torbiel nad szczęką, ale ja się strasznie denerwuje, jak to będzie z Szymonkiem:-
Trzymajcie kochane za nas kciuki.
Nie wiem, czy jutro zdążę zajrzec do Was, bo jeszcze muszę załatwić mnóstwo spraw, a na dodatek jest koniec miesiąca i czekają faktury

Buziaki dla Was i waszych pociech
monika1977
Pomyślałam o tym samym, kusisz tym swoim ciachem tu!
No własnie, ja już monitor poIizałam

Ja tez wlasnie mentolowe ale davidoff'yale szalejecie Kochane...
nadrabiam Was (próbuję) od 30 minut...
mamstud, roxy, monika - kurcze ... i ja mam ogromną ochote na takiego jednego...malego...papieroska... (L&M light mentolowy) - a dziwne bo zaczelam popalać przed ciążą (w czerwcu 2008)...
bohaciefka
Nie uciekłam tylko mam sporo zajęć a będę miałą jeszczed więcej bo chce sama kontynować zajęcia z Gabą. No i zbliża się koniec roku, niedługo rozliczenia roczne, wszyscy będą chcieli mieć szybko PIT-y bo zwroty a nowy rok to nowy program płącowy, uaktualnienie dsanych praowników, nowe przepisy itp. Ech... jestem dokładna (a to czasem przekleństwo!!!), no i szykuje się do kontroli bo koleżanka będzie miała duży zwrot podatku VAT (na księgowoci też sie znam wiec koleżankom pomagam).bohaciefko a już myślałam, że uciekłaś :-) Fajnie masz z tym Baobabem, a mężulowi daj pstryczka w nos bo go wciska tam , gdzie nie trzeba! Szkoda tego przedszkola Gabi, co?
A pzredszkola to mi szkoda choć z drugiej strony to pracując wieczorami w biurze krócej widuję Gabę (kładę Ją spać tylko w weekendy).
:-d:-d:-d:-d:-d:-dno własnie, ja już monitor poiizałam:-d:-d:-d:-d:-d
reklama
No własnie, ja już monitor poIizałam![]()

Moni, Leże pod stołem i ryczę ze śmiechu. :***
Jak tak dalej pójdzie to jakiejś kontuzji się nabawię od śmiania.