reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Mężuś fajny aIe niunia jak słodziutko wyszła.
W takim przypadku też bym kupiła chodzik. Nie da sie piInowac małej cały czas a nie wiadomo kiedy zacznie chodzic sama.

Chcesz wrócic do palenia? Czy tylko dzisiaj masz ochote zapalic?
Mam ochotę zapalić odkąd rzuciłam... W ciąży nie paliłam, planowaliśmy więc jakoś łatwo poszło. Ale przed ciążą byłam prawdziwym nałogiem, normalnie paczka dziennie!

m&m's dobrze wyglądasz, dobrze wyglądasz, dobrze wyglądasz!:-)

dobra kochaniutkie ja juz zmykam jutro przed 6 wstaje, 70 min pilates i cosik na brzuch a potem praca wiec tzrymajcie sie mamuski kochane, Waszym skarbeczkom zycze kolorowych snow, niech im sie misie przysnia.

dżizas:szok::szok::szok::szok::szok::szok: ja zasypiam prawie codziennie do szkoły :-p:-p (z Mikołajem). A wstajemy o 8. !!!

A teraz czas na coś szczególnego...
dla naszych 6-miesięczniaków (dzisiejszych i TYCH co cieszą się tą półrocznicą od niedawna) :

Damianek Confi
Wiktorek Owcy
Tomuś Moniki
Majka Ankazoc
Miłoszek Aneteczki

Iza Mirka Tsariny

duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo radości z wyspanych rodziców,
duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo dobrego jadła - rajskiego dla podniebienia i brzuszka i wałeczków na nóziach,
duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo dobrego humoru i dowcipu niemowlęcego (łaskawego dla mamy i taty),
białych ząbków rządek, nocek przespanych (tych nie-to okazjonalnie),
ciekawskich rączek, nóżek i języka,
i uśmiechu na każdy początek i koniec dnia.

Ostatnia edycja:
reklama
M&M'S , Twoja spódniczka pewnie weszłaby mi na jedna nogę- ja powinam zamknąć odowkę na łańcuch po obejrzeniu Twoich zdjec.:-)

Do góry