reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Dzieki dziewczyny
Ale i tak jest mi przykro....zawiodłam sie i tyle.:-(
Zreszta i tak cały czas płacze....nawet jak zmieniam Zofikowi pieluche...maz uznal ze to hormony....pewnie ma racje...ehhh..
..
Aguś trzymaj się.Wszystko ci się na głowę zwaliło,ale juto bedzie lepiej:-):-):-)
Moniko-Mi tez się zachciewa:zawstydzona/y:

reklama
mamamatysia na chrzcinach było 5 kuzynów Andrzejka prawie w jego wieku więc prawie go nie widziałam :-)
Dziękujemy za komplementy!

Aga no przestań beczeć! To chyba jakaś chandra Cię dopadła, weź się w garść, zobaczysz, że jutro wszystko będzie wyglądać lepiej!

Mamstud - Gaba wyglądała prześlicznie:tak:
Aga - no miałaś dziś pechowy dzień, ale już dobiega końca, a jutro na pewno będzie lepiej. Prawko zdasz następnym razem, tym się nie przejmuj, a co do okresu, to ja dostałam 6 tygodni po porodzie, mimo to, że ciągle karmie małego piersią, także i tak miałaś szczęście, że tak długo go nie było;-)

Moniko- Filip miał taki garniturek z muchą ale bez marynarki(chrzciliśmy w czerwcu)

Załączniki

• IMGP5306 [MiniFoto].jpg
    IMGP5306 [MiniFoto].jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Do góry