reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Monika ,Mamamatysia te garniturki po prostu wymiataja:-DWasze maluchy wygladaly super.

Mamstud Gaba wygladala jak cukiereczek:tak:A wogole widze ze chyba juz skaze macie z glowy bo malutka ma taka sliczna cere.

Na koniec witam wieczorowa pora.Ja tez dolaczam do mam nieczynnych zawodowo.

reklama
Mmatysia, czyIi byIi ubrani tak samo tyIko w innych koIorach.:-)
Mnie na Iopatki powaIają AmeIia AIicja.Zawszę są tak super ubrane , w moim styIu.ŚIicznotki maIutkie.
Dzisiaj pomysIaIam o córci jak ogIadaIam śIicznotkę M&MSa.

Aga nie przejmuj sie oblanym prawkiem.Nastepnym razem na pewno bedzie dobrze:tak:.

Barmanko fajnie ze Marcelek dobrze zniosl szczepienie.U nas na ostatnim szczepieniu tez nie bylo zle.

Tikanis dobrze ze masz juz pierwszy dzien w pracy za soba.Zycze Ci zeby Kubus przesypial caaale nocki:tak:

Jolu u nas z obcymi ludzmi jest to samo.Mati tez sie ich boi tak jak Twoje dziewczynki.

Powiedzcie mi laski czy wasze dzieciaczki maja ustalony rytm dnia tzn. czy jedzonko i spanko jest zawsze mniej wiecej o tych samych porach?Bo moj brzdac to jest nieprzewidywalny jak polski rzad:-D

Powiedzcie mi laski czy wasze dzieciaczki maja ustalony rytm dnia tzn. czy jedzonko i spanko jest zawsze mniej wiecej o tych samych porach?Bo moj brzdac to jest nieprzewidywalny jak polski rzad:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
My mamy stały rytm, który w pierwszych miesiącach zycia ustalił Fifi i wszyscy się podporządkowali:-).Filip należny do dzieci, które lubią mieć porządek w rozkładzie dnia i czasami jak coś poprzestawiamy to niestety to się na nim odbije:-((na nas zresztą też:eek:)

Witojcie Dziewoje :-)
kopę lat...
na sam początek by nie zapomniec składam
spóźnione ale najszczersze życzenia dla naszych kolejnych półroczniaków
Alicji , Amelki i Marcelka ...muuuua :*

mam nadzieję ze nikogo nie pominęłam :confused2:
nie mam siły czytac wszystkiego bo jest tego prawie 50 stron :confused2::confused2::confused2:

AgA kurczę, szkoda ,ze nie zdałaś...następnym razem zdasz na pewno, nauczona na błędach .A poza tym z relaksujesz się w środę na basenie to poczujesz się lepiej ;-):tak:

wybaczcie ale nie dam rady odpisać każdej z osobna, napisze tylko ,ze za Wami tęskniłam ,ale kompletnie nie miałam czasu by pisać.
Mam nadzieję ze uda mi się jakoś wstrzelić w rozmowę :sorry:

:-D:-D:-D
hahaha dobre...

my mamy raczej stały rytm , oczywiście bez żadnej konkretnej dokładności ale pory jedzenia i sny sa każdego dnia prawie o tej samej porze :tak:

reklama
Do góry