reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Pity ze schabem? A jak robisz? Brzmi smakowicie.
Pity kupiłam gotowe(pierwszy raz bo zawsze były tortille), schab upieczony przeze mnie(resztki po sobotniej imprezie) podpiekam w tosterze, nadziewam mięchem podgrzewam w mikrofalówce, potem dodaję sałatę, pomidorka,ogórka zielonego,cebulkę,sos czosnkowy,musztarda,majonez oraz słodki sos chili-PYCHOTKA:-)

reklama
mamamatysia,jola,ewka- dzieki dziewczynki aleto dopeiro 1 dzien , a zobaczymy jak inne dni beda wygladaly,.. pierwszy dzien zawsze jest optymistyczny...

Witam Majóweczki!
oj, próbowałam Was nadrobić, troszkę poczytałam ale nie było mnie od piątku więc troszkę się tego nazbierało....

mamamatysia zdrówka dla chłopców, mam nadzieję, że szybko dojdą do siebie!

barmanko super, że szczepienie bez większych wrzasków się udało

Aga oj, ale miałaś dzień! zawsze tak jest, że wszystko się na raz zwala. Na pewno się wszystko ułoży.

Nie wiem, pewnie przeoczyłam coś ważnego, z góry przepraszam, wybaczycie!?

Chrzciny spokojne, w sumie udane. W kościele było chrzczonych jakieś 10 dzieci na raz i oczywiście tylko Gaba się darła. W końcu udało mi się wcisnąć jej smoczek i zasnęła. Podczas kulminacyjnego momentu słodko spała :-) Obiad w restauracji na 21 osób, wolałam zrobić w knajpie żeby czasu nie tracić. Wszystkim smakowało, zadowoleni. Mała trochę marudna ale daliśmy radę :-)
Dziś kupiliśmy krzesełko do karmienia, super :-)

Dołączam zdjęcia z chrztu

Załączniki

• DSC01030.jpg
    DSC01030.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC01033.jpg
    DSC01033.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 55
Dzieki dziewczyny
Ale i tak jest mi przykro....zawiodłam sie i tyle.:-(
Zreszta i tak cały czas płacze....nawet jak zmieniam Zofikowi pieluche...maz uznal ze to hormony....pewnie ma racje...ehhh..
..

Moniko-Tak żarełko pycha.
Mamstud-Super,ze jesteś.Pięknie wyglądaliście a Gabunia-Miodzio.A gdzie się podziewał Andrzejek?Czyżby robił zdjęcia?Dziękuje za życzenia zdrówka dla chłopców.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry