reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

ja też dołączę do mam nieczynnych zawodowo:tak:;-)

tikanis - fajnie, że pierwszy dzień w pracy był ok, oby tak dalej:-):-):-):-):-)

Adrian nabył nową umiejętność, otwiera szuflady w meblościance:-D teraz to dopiero muszę uważać, bo zaraz mi zacznie wszystko z nich wyciągać;-)

reklama
i ja dołączam do grona NIECZYNNYCH ZAWODOWO :confused2:trochę się boję co będzie potem bo do tej firmy nie wracam ale mam na to 2 lata to się zobaczy

Ja tez mam jutro gości urodzinowych:-).A Fifi tak samo jak Ala jak kogos dawno nie widział albo pojawia się ktoś nowy to pierwsze 10 min to płacz, trudno jest zwłaszcza jak jedziemy na jakaś imprezę bo wiadomo, każdy chce dzidziusia dotknąć:wściekła/y: a nie wszyscy rozumieją, że dziecko ma prawo być niezadowolone:baffled:

Ja to juz nie wiem co mam z tym zrobic....wczoraj na spacerze podeszla do nas jakas pani i zajrzala do wozka no i chyba 30 sekund nie uplynelo jak obie w taki ryk......az mi sie glupio zrobilo bo ona tak zaczela przepraszac.....a juz niedaj boze zeby pojsc na market bo jest tragedia...za duzo ludzi....:szok::szok:
Mam nadzieje ze to z wiekiem przejdzie....choc juz teraz moge powiedziec ze Amelia bedzie strasznym wstydziochem...jak sie cos do niej mowi to sie usmiecha i zakrywa raczka oczka albo chowa sie pod pielucha.....maly slodziak...:-D:-D

Nasze forum w takim razie nigdy nie "umrze" bo jest juz nas 7...tzn..7 nieczynnych zawodowo.....:-):-):-)

Marzenko....wlasnie wyprzedzilas moje pytanko w sprawie tego wozeczka....no nic ja juz powiedzialam bratowej o tym chicco ze dwie z Was ma ten wozeczek i sobie chwalicie...zobacze co ona zrobi....

Kasia 1208....oj przez dwa lata rzeczywiscie duuuzo sie moze zdazyc....:tak:

OgIądacje ,,Barwy szczęscia,, aIbo ,,M jak MiIosc,,?
Pusto się zrobiIo a wIasnie zaczynaja sie seriaIe.
Ja musiałam zrobić "porządek" z chłopcami,nakarmić samców (Filip od wczoraj nie chce pić kaszki z butelki a łyżeczką wcina aż miło-mądre mam dziecko:-))-dzisiaj pity ze schabem. Teraz usiadłam włączyłam "Na wspólnej " a potem"M jak miłość".Ale oglądam siedząc na BB;-)

reklama
aneteczka
powiem Ci że szukałam po necie opinii ale ciężko było coś znaleźć, tak czy tak wózek zamówiłam:-) mam nadzieję, że będziemy zadowolone:tak:

acha dziewczyny
ja co prawda pracuję w domu, ale przy kompie, tak że też się zapisuję do Waszego grona Kur Domowych:-D:-D

Do góry