Witam majówki ;-)
Ale mam do nadrabiania
tylko wieczorem mnie nie było a już tyle stron natrzaskałyście
U nas nocka znowu nieprzespana
Zuzia po raz pierwszy obudziła sie już o 24, później chyba ok.1
później jak obudziła się o 3 to trzeba było ją bujać bo inaczej płakała
w końcu wpakowałam ją w wózek i tam zasnęła i spała tak do 7:50
Teraz mała znowu mi zasnęła, jak się obudzi to ubieramy się i idziemy na spacerek
:-) a na dworze zimno, brrr..
kasia1208 szkoda, że nie dasz rady już karmić, chociaż i tak lepsze to niż jakbyś miała w ogóle nie karmić. Ja karmiłam tylko 2 miesiące, bo później już mleczka właściwie nie było
owca121 moja mała też ciągle marudzi, więc doskonale Cię rozumiem. A do teściowej, to moja przyszła teściowa też nosi Zuze ciągle na rękach, usypia ją na rękach i w ogóle ma to gdzieś co do niej mówimy
jola466 nie ładnie ze strony Twojej teściowej, w ogóle to co ona do Ciebie ma? dlaczego się tak czepia i ciągle coś wypomina? a żeby obrażać twoją mamę to już w ogóle głupia sprawa
może chociaż rozmowa z córką da jej coś do myślenia..
tikanis Zuzka też ładnie spała jak była mała, a teraz się pozmieniało i budzi się tak często, może to też wina dziąsełek, chyba musimy poczekać
Confi ja podaję już mięsko. Zuzia jadła to tej pory kurczaczka, indyka, królika i cielęcinkę. No i jadła też rybkę. Obiadki z kurczaczkiem robię jej sama
malinka009 na razie jako deserek zrobiłam pieczone jabłko z cynamonem + ugotowana marchewka. Smakowało
Szybko poszło Ci z tą pracą, gratuluję :-)
Marzena80 ehh dorosła kobieta zazdrosna o małe dziecko
paranoja
nie wiem jak można się tak zachować, przecież to nic takiego, że teściowa chciałaby też zajmować się drugą wnuczką, a raczej to przecież normalne, że swoją uwagę poświęca jednej i drugiej wnusi. Dobrze, że teściowa jej powiedziała, że już Wam obiecała..
mamstud gratuluję kupki
a jednak kupka potrafi poprawić humor
monika1977 Zuza też nie przekręca się z brzuszka na plecy, odwrotnie potrafie, ale tego jeszcze nie opanowała
ewka82 jak czytam o takich pielęgniarkach czy lekarzach, to jestem szczęśliwa, że ja miałam tak dobrą opiekę w szpitalu