reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Cześć Dziewczyny :-)
Gratuluje wszystkim rozpakowanym :-) Ja nadal się toczę już 2 dni po terminie a mojemu synkowi się nie śpieszy. W piątek mam wizytę w szpitalu to dowiem się co dalej, na szczęście mały znowu fiknął i jest ułożony prawidłowo. Za to na usg lekarz powiedział , że mały waży 5 kg :szok:, lekarz 3 razy wyłączał usg i mierzył i cały czas to samo, ale słyszałam, że usg często się myli. Adrianek ważył 4200 ale urodził się 2 tygodnie przed terminem.

reklama
Hej! Wpadlam tylko powiedziec, ze ja juz rozpakowana :) Wiem, ze malo tu sie odzywam, ale jednak zagladam i czytam, wiec pisze :) Nasze szczescie wazylo 3970, urodzilo sie 12 maja o 13.55. Patryczek jest sliczny i zdrowy :)

xatia- gratuluję

marzeniak- łał 5 kilo , to ci synus niespodzianki robi, najpierw odwrca sie a teraz ta waga;-)

Witajcie dziewczyny !!! Te w dwupaczkach i te z maleństwami :-).
U nas życie wraca do normy, czyli szkoła dzieci , obowiązki , obowiazki ,obowiązki i rzeka mleka.;-)Mała bardzo grzeczna , pierwsza noc w domu była ciezka bo nie miałam jeszcze wystarczającej ilości mleka ale teraz to mogłabym ją w nim kąpać:cool2::cool2:.Ogólem wszystko ok,nawet samopoczucie dobre bo jak mała po tej stronie to moge bardziej wszystko kontrolować i nie ma tej niepewności.Trzymam kciuki za was waszystkie dwupaczki !!!!!Wiem co to znaczy sie denerwować ale bedzie OK.Już niedługo!!!:-D
Załanczam kilka fotek , wieczorkiem wpadne to opisze poród, dziś mąż nie idzie do pracy więc będe miała wieczorek luzu.Pozdrawiam i do wieczorka !!!!!!!!!
30s90xs.jpg
2njhwzr.jpg

Mój mały uparciuszek :-):-):-):-)

wszystkie juz prawie chwala sie maluszkami, to ja tez sie moim pochwale, narazie jeszcze schowana moja niunia w brzuszku to my 7 dni do porodu

Załączniki

• PICT0019.jpg
    PICT0019.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Do góry