Rosea - Ja też dziś wcinam gruszki w occie Mój mnie omija szeroki łukiem, żeby przypadkiem nie ucałować takiego octowego pyska Cieszę się, że wyszła pomyłka z tym małowodziem. Niby ten nasz szpital ładny, ale leżenie na patologii to się chyba nikomu nie uśmiecha. Co do studentów, to masz rację, należy przekazywać tyle wiedzy, ile można. Choćby po to, żeby później nie odpowiadać na głupie pytania. :-)
Katarzynak - Niestety nie znam żadnego chlebkowego przepisu z razowej mąki. Zapewne google by parę takich wymyśliły, ale ciężko ocenić, który z nich byłby dobry. W sumie możnaby przeprowadzić próbę z modyfikacją tego przepisu co podawałam i zamiast krupczatki dać razową, ale nie mam pojęcia czy cokolwiek by z tego wyszło.
Katarzynak - Niestety nie znam żadnego chlebkowego przepisu z razowej mąki. Zapewne google by parę takich wymyśliły, ale ciężko ocenić, który z nich byłby dobry. W sumie możnaby przeprowadzić próbę z modyfikacją tego przepisu co podawałam i zamiast krupczatki dać razową, ale nie mam pojęcia czy cokolwiek by z tego wyszło.