reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

natella- to super... fajne uczucie co???
magda84- no u nas niestety nie przyjdzie bo nie ma tu na miejscu kosciola katolickiego.. sami protestanci wiec nie czekalam...

reklama
dzięki serdeczne za wsparcie!!!chyba Was posłucham i przestane się tą mała aktywnością mojego malca denerwowac.mam nadzieje ze jutro wiecej pokaze mi na co go stac.a tak wogóle, to nie znam jeszcze płci i tez bardzo bym chciała z mezem dziewczynke, ale zawsze to mówie, oby sie urodziło zdrowe i bez komplikacji.pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie!!!

okruszku-witaj serduszko brakowalo mi twoich cieplych slow:-), i nie przemeczaj sie jak pisza dziewczyny a zamknietym tez sie nie przejmuj bediemy pisac tu i tu:-)

kasica - GRATULACJE nareszcie sie doczekalas super

Paula-u nas jest ksiadz z polskiego kosciola i co roku jest po koledzie:-)

Lilian- oj te nocne wstawanie moja mala wypija dwie w nocy dotego czasem krzyczy MAMA!!! dodac jeszcze siusiu i z 7 razy sie wstaje w nocy:-D

Rose- no super moi rodzice probowali do 3 :-D tez chcieli miec syna ale coz nie udalo sie i sa same dziewczyny:-) i teraz ja i moja siostra mamy corki tyko trzecia siostra sie wylamala i bedzie miec synka:-D wiec u nas tez babiniec:tak:, ale do 13 nam jeszcze brakuje:-D

maja- to macie szczescie.. u nas niestety nie w Dublinie tak a w Belfascie tylko czasem z doskoku..wiec nie mam na co liczyc.. ale bede w PL z 3 tygodnie to poprosze o wode swiecona w kosciele i sama pokropie dom..

maja- to macie szczescie.. u nas niestety nie w Dublinie tak a w Belfascie tylko czasem z doskoku..wiec nie mam na co liczyc.. ale bede w PL z 3 tygodnie to poprosze o wode swiecona w kosciele i sama pokropie dom..

hehe dobre i to:))) ale u mnie w Dungannon ksiadz dojezdza regolarnie co 3 tyg z polodniowej Irl. i w tatmtym roku nawet byl u mnie po kolendzie:)))

a ja slyszalam taka historie z dziewoszkami, : urodzily sie blizniaczki, maz chcial syna wiec kolejna proba, blizniaczki:) i ostatnia proba i znowu blizniaczki:)) na wiecej zona sie nie zgodzila:)))to dopiero powiecenia bylo:) opowiadala mi to matka tych dziewczynek:))

ale zycze powodzenia:) ja nie mam takiego cisnienia zeby miec parke...co bedzie to bedzie,ale trojke bym chciala:)))

hej a Dunganon jest troche drogi odemnie... to moze mi go podeslij;))))
bo ja mieszkam obok Belfastu...

Ostatnia edycja:
jola- nie naskakuj z gory jak czegos nie rozumiesz... bo przeciez masz dostep do zamknietego forum.. a ja ci nic takiego nie powiedzialam wiec zejdz ze mnie.. a co do forum zamknietego to juz bylo pisane ze jezeli ktos bedzie chcial to moze sie dopisac.. jesli wszystkie mamy o tym zdecyduja.. tylko chca poznac dana osobe na poczatek na otwartym..

Paula ja nie chce na nikogo naskakiwac:no:, ani na Ciebie ani na Sheppy- mysle ze kazda z nas ma tak wiele problemow, cz\y to zdrowotnych czy tez prywatnych zeby bawic sie w jakies naskakiwanie na siebie- ja po prostu zapytalam? Przeciez nie jestesmy dziecmi. A jesli chodzi o forum to nie wiedzialam ze mam dostep- a tak na marginesie to super bo mozna sie rozpisac. Ja niestety mam dola bo okazalo sie ze jedna z moich dziewczynek- ma jakies wady obu nerek.Co jest bardzo powazne- lekarz powiedzial ze jedna nie bedzie funkcjonowac, a drugiej na razie wogole nie widzi:no:. Wiec nie wiem co mam robi- tak bardzo chciala bym juz byc w Polsce i pojsc na badanie. A z drugiej strony boje sie lotu i przedwczesnego porodu.
A do tego wszystkiego nadal czekamy na zwrot pieniedzy na konto ,z ktorego zostaly skradzione. No i nadal nie wiemy czy wogole nam oddadza! Przyszly tez nam papiery do sadu przeciwko naszemu ostatniemu pracodawcy. Sprawa jest wyznaczona na 20lutego- no i boje sie czy ja wogole bede w stanie sie na niej stawic!! Juz sama nie wiem- tamten rok byl najgorszym w moim zyciu, a ten tez juz sie jakos tak zaczal.
Dodam jeszcze ze lekarz ma zastrzezenia do ksztaltu glow dzieweczynek- co moze wykazywac wady genetyczne- az mi sie plakac chce. Wiem ze wy tez macie wiele problemow. Podziwiam wszystkie. A te forum to jakas odskocznia. No i ja naprwde nie mialam zamiaru naskakiwac na rzadna z Was. Odpoczywajcie- szczegolnie Ty Paula dbaj o siebie i dzidzie- wiem ze juz dlugo jestes na zwolnieniu. Sheepy- trzymaj sie -Ty to dopiro przeszlas swoje. A na zamknietym napisze cos o sobie wiecej jutro bo dzis strasznie boli juz mnie brzusio- no i jakis twardy!!

Jola466, ja też teraz leciałam w ciąży i bałam się panicznie, zwłaszcza że miałam skurcze, ale nic a nic w samolocie się nie działo, nie wywołuje żadnych skurczy ani porodu :tak:Nie martw się tym usg, często lekarze się mylą ;-)Na pewno dziewczynki urodzą się zdrowe, jak byłam w ciaży z Nikusiem to lekarka nie widziała ani pęcherza, ani żołądka.. po prostu lipne usg

reklama
Dzieki Sheepy- wszyscy mi tak mowia. Ale do tego wszystkiego dochodzi jeszcze to ze ja tu prawie cale dnie sama jestem no i zwariowac juz moge od tych mysli. Swiat nie mialam, sylwestra tez- tak jak Paula bylam sama! No ale mam nadzieje- to najwazniejsze. Ale jak pomysle ze dzieci by mogly byc chore- to znow wszystko wraca od nowa i tak w kolko:no::no:.

Do góry