reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

hej a Dunganon jest troche drogi odemnie... to moze mi go podeslij;))))
bo ja mieszkam obok Belfastu...
A tak wogóle to najprawdopodobnie pojedziemy do Belfastu na mały urlopik i shopping w marcu!!!! zatrzymiemy sie u kuzynki no juz sie nie moge doczekać Castlecort i inne sklepiki... Moze jak wszystko wypali to uda nam sie spotkac na kawke w jednym z center ----

reklama
też jestem sama :-( i nie wiem, czy synuś zdrowy, bo jeszcze usg połówkowego nie miałam... nie wiem czy w ogóle będzie ale to już nie na to forum :tak:bo licho nie śpi

Normalnie stęskniłam sie za tym miastem Mershanta odwiedze i cayenne w ktorych pracowałam jestem taka podekscytowana a dzidzia kopie jak szalona hehe

jola- mam nadzieje ze z dziewczynkami wszystko bedzie ok.. i ze doktor sie mylil..a co do lotu to nie ma sie czego bac ja lece za 3 tygodnie do PL troszke sie boje ale tam pojde do konkretnego gina i on wszystko mi powie..nie martw sie juz odpoczywaj zobaczysz wszystko sie ulozy.. a w PL wszystko dokladnie sprawdza i bedziesz spokojniejsza ty i malenstwa.. dobrze ze ten straszny rok masz juz za soba mam nadzieje ze nowy przyniesie ci duzo szczescia i radosci.. spelnienia pragnien i malo trosk.. no i wygranej sprawy w sadzie z pracodawca.. i ze kaska sie odnajdzie.. pozdrawiam goraco i juz sie nie denerwoj bo dodatkowe nerwy nikomu nie sprzyjaja a szczegolnie nam..milej i spokojnej nocki;)))

patusia- no pewnie jesli bedzie taka mozliwosc to bardzo ale to bardzo chetnie... porownamy nasze brzuszki co??? super tak sie spotkac... juz nie moge sie doczekac..bedziemy w kontakcie jak cos..

Paula! A daleko od Belfastu mieszkasz? U nas w NEwry jest polski ksiadz na stale i sa polskie msze co tydzien. To jest od Belfastu z godzinke drogi w strone Dublina.
A z tymi zaleglosciami na forum, to jest masakra, jest nas tak duzo, ze jak sie nie czyta przez jeden dzien, to juz pozniej ciezko nadrobic, niestety.
Widzicie, nawet teraz, nadrobilam kilka stronek (nie bylo mnie od poludnia) i juz zapomnialam co i komu chcialam napisac. :(
W kazdym razie sciskam Was wszystkie mocno.
Aha, Sheepy, a jak to bedzie z nami niedopisanymi do zamknietego forum? Bedziemy mialy dostep? Buzka i spijcie dobrze:)

Dzien dobry, u nas szaro i zimno, ze nie ma sie ochoty gdziekolwiek wychodzic. Zreszta i tak nie mialam zamiaru. Cos mi dzis od rana siedzi na zoladku i mnie mdli:baffled: Fatalne uczucie. A jeszcze bedziemy miec gosci.

reklama
Witajcie Mamusie, u nas piękna pogoda, zaśnieżyło, słoneczko świeci i biegnę zaraz na spacer!! :-)
Ja też nie mam dostępu do zamkniętego wątku :-( ale będę próbować znów jutro, może kiedyś się uda ;-)

Do góry