reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Czesc dziewczeta ja tez nie mam dostepu do zamknietego wiec licze na nasza sliczna pania moderator ze i mnie tam uwzgledni;-)sheppy,trzymaj sie dzielnie na prawde jestes bardzo atrakcyjna mloda kobieta i jesli twoj m nie zmadrzeje to jestem pewna ze znajdziesz innego wspanialego faceta,godnego
Ciebie.
Dzieczyny ja tez zostane prawdopodobnie mamusia chlopca, jak wiekszosc chyba majoweczek.
Pozdrawiam wszystkie i zycze wszystkiego dobrego w nowym roku:-):-):-):-):-):-):-)

reklama
I ja niestety nie mam dostępu, co prawda rzadko pisze ale to ze względu na te święta,dużooo miałam pracy, ale teraz mam spokój i więcej czasu :-) W święta dowiedziałam się, że będę miała synka, drugiego haha :-D

marzeniak - ja też będę miała drugiego synka :-) a właściwie trzeciego , bo ten ślubny , to też czasami jak dziecko :-D I nawet bardzo się cieszę, ponieważ zupełnie odpadnie mi kupowanie ubranek. Wszystkie moje bliższe koleżanki mają synków, więc już mi znoszą co im niepotrzebne :-)

:-)moze zrobmy tak pootwierajmy na tym nowym forum te same pod fora na ktorych najczesciej pisałyśmy i piszmy na jednym jak juz wszystkie bedziemy na nowym w komplecie, przecież i tak zadna z nas 150 stron wstecz nie czyta tylko na bierząco poza tym nasz brzuszki i dzieciaczki w dalszym ciągu rosną więc aktualizacje bedą na bierząco co wy na to ??

Velvet chłopaki górą :-D Ubranka też mam po Adrianku, i po synkach siostry bo ma też dwójeczkę chłopaków, ale i tak coś dokupiłam i popracuje nad wklejeniem zdjęcia w wątku z zakupami :-)

gratuluje syneczków dziewczynki !!!!
kurcze ja 15 stycznia mam usg i moze sie dowiem co nosze pod serduchem - mam nadzieje ,że wyśniona córka bedzie a jak nie to mam podobną sytację do waszych nie wydam na ciuszki duzo bo mam po syneczku wiekszosc

reklama
Do góry