reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Hej dziewczyny ! jestem po wizycie i usg. Wiec tak szyjka dluga i zwarta ,lozysko w porzadku , serduszko prawidlowy rytm, przeplywy pepowinowe w porzadku. Potwierdzil ze na 150% SYNEK pokazywal moszne.Powiedzial ze wszystko rozwija sie prawidlowo.Maly wazy 1600 gram to jest dokladnie 30 +5 dni ciazy tylko na suwaczku mam pomieszane troszke.Termin porodu wg OM 17 maj i wg USG tez 17 .Takze jestem szczesliwa ze wszystko dobrze:biggrin2:

reklama
paula7 - ja czasami sie śmieje że żeby nie moja córa to dla tej dzidzi to kupowałabym wszystko niebieskie bo jakoś tak miwpadło w oko ale ona do mnie z wyżutami że to wstyd , i ona większośc rzeczy wybiera bo to róż jest w modzie :tak: i ona będzie na spacery chodzić z siorką więc ma być na różowo_Och te dziewczyny już mnie w rozum biorą:rofl2:
A mnie nadal brzucho pobolewa,z tego wszystkiego zaszyłam sie w sypialni i pospałam godzinke co do mnie nie podobne chyba ze bardzo chora jestem:-(,więc nie ma co myśleć zawiele trzeba zpakować torbe choćby miały jakieś badania w szpitalu wypaść to już będzie...

Tikanis- śliczne bodziaki. Gdzie kupiłaś bo widzę, że to są kopertowe czyli najlepsze na początek?
Łóżko prezentuje się super i wogóle zazdroszczę sypialni - ja nie mam :(
Maskotka prześmieszna, napewno dzidzi się spodoba:-)

My mielismy ten kosz na pieluchy. Dla mnie strata kasy:no:. W pokoju smierdzialo brudnymi pieluchami, a jest na istrukcji napisane, ze ten kosz ma pochlaniac nieprzyjemne zapachy. Duzo lepszy jest taki nie otwierany z gory, tylko ze specjalna raczka do przesuwania, co powoduje, ze nic sie na zewnatrz nie "ulatnia":tak:

dzięki kochana, widzisz ja nie znam nikogo kto by to miał i znam żadnej opinii :tak:
a czy kojarzysz może markę tego drugiego pojemnika o którym piszesz?

kuzwa jak to szybko zmieniaja sie ludzie za granica... jak poczuja troche kasy i lepszego zycia...

oj wiem coś o tym :crazy: szkoda słów....
na szczęście nie wszyscy okazali się takimi gburami (pare osób do nas przyjechało ;-)) bo normalnie człowiek zatraca wiare w ludzi i w pomoc bliźnim :tak:

tikanis bodziaki prześliczne :-)

dzięki kochana, widzisz ja nie znam nikogo kto by to miał i znam żadnej opinii :tak:
a czy kojarzysz może markę tego drugiego pojemnika o którym piszesz?

wydaje mi sie, ze to byl Diaper Champ, ale my go nie mielismy, lecz moja przyjaciolka dla swojego dziecka:tak: Byla bardzo zadowolona. Wiem jedynie, ze byl dosyc drogi.

Barmanka i Aga29 Wasze posty mnie rozwaliły, jedna nie śpi po nocach a druga z rana budzi moderatorów! No zaskoczyłyście mnie zupełnie! a ja się będe chwalić!

Zostane ciocią! Taką prawdziwą, bo moja kuzynka jest w 5 tyg! Wczesniej niby też zostałam, ale to bratowa mojego męża i to nie prawdziwa bratowa, tylko żona kuzyna, ale teraz jest inaczej! no ciesze się, jakby sama drugi raz w ciąży była! i nasza Iza nie będzie najstarszym dzieckiem w rodzinie, bo będzie jeszcze dziecko Oleńki! Albo dwa, pierwsze usg w poniedziałek! No radość ogromna! A jeszcze dziś wózek kupuje a jutro łóżeczko będziemy malować. znaczy się mój mąż, bo mnie tam tego wdychać nie wolno! No bosko jest!

więc dzień dobry Wszystkim Kobitkom! A ja lece się szykować!

Witam ponownie wszystkie mamy.Chcialam sie przypomniec Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos. Klikniecie nic nie kosztuje a dla nas jest bardzo cenne__Biore udzial w starszakach

wydaje mi sie, ze to byl Diaper Champ, ale my go nie mielismy, lecz moja przyjaciolka dla swojego dziecka:tak: Byla bardzo zadowolona. Wiem jedynie, ze byl dosyc drogi.

niestety nie znam tej firmy :no:
no trudno - ale i tak jestem ci baaaardzo wdzięczna za odpowiedź :tak:

Barmanka i Aga29 Wasze posty mnie rozwaliły, jedna nie śpi po nocach a druga z rana budzi moderatorów!

no no ja to mam usprawiedliwienie :-p z pracy wróciłam i musiałam was nadrobić i dopisać swoje trzy grosze :rofl2:
p.s. super ze twoja dzidzia będzie miała drugą dzidzie do zabawy i towarzystwa - fajnie będą jak siostrzyczki ;-)

reklama
a ja chyba ze stresu przed dzisiejszą wizytą u gina miałam strasznie bardzo głupi sen :-( (nie dotyczył dziecka, ani ciąży - tylko męża.....), z płaczem się obudziłam, potem nie mogłam się uspokoić i same łzy mi leciały, nie mogłam nad nimi zapanować. aż się mąż obudził wystraszony (bo ciągle pochlipywałam w poduszkę). więc nie było wyjścia - musiałam wstać, przygrzać sobie mleczka, zjadłam kilka rodzynek i poszłam z powrotem do łóżeczka....

Do góry