reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

ula- dziekuje tak tylko mojej gwiazdeczki brak... ale jeszcze troszke....

kokoszka- no dziekuje lubie ten sklep... i jak do tej pory jestem z tych rzeczy ktore juz mam bardzo zadowolona...

anula- ciesze sie ze i tobie sie podoba.... jak coreczka to coreczka....

nina- bardzo dziekuje... super ze ci sie podoba... a lozeczko tak z IKEA z tej samej serii Mamut... ostatnio go nie bylo ale zamawialam... a i jeszcze na stronce internetowej go nie ma i w katalogach tez... jest jedynie dostepne w sklepie... ale ostatnio widzialem je na Allegro... jest swietne mi sie bardzo podoba i stabilne...

Dzieki kobitki za odpowiedz... ciesze sie bardzo ze wam tez sie podoba.... a ja dzis ledwo zyje... brat mego M tak mnie dzis wpienil ze nie moge dac sobie rady... jak mozna byc tak beszczelna swinia.... pomoglismy im tu przyjechac, zalatwic wszystkie papiery, mieszkanie, prace... itp;... a on jest tak beszczelny ze kopie dolki pod mojim M w pracy i nie tylko... malo tego nie rozmawia po angielsku i wszystko zalatwia przez mojego Daniela... i jeszcze robi mu same swinstwa w pracy...
kuzwa jak to szybko zmieniaja sie ludzie za granica... jak poczuja troche kasy i lepszego zycia...

reklama
Paula - faktycznie brat Twojego męża nie zachwyca (z tego co opowiadasz) zachowaniem, ale powiem Ci że masz rację że niektórym to szajba odbija...tyle że on chyba powinien Wam być wdzięczny...ech szkoda gadać..też znam takie przypadki..dzięki Bogu nie dotyczą mnie one osobiście...a Ty się kochana nie denerwuj..bo CI nie wolno!!.. a jak tylko Cię coś wkurzy to śmigaj do różowego królestwa:-) ..tam CI powinno przejść:tak::tak:
A u mnie w sumie to taki dzień bez jakiś większych emocji....tyle że poszłam do apteki po resztę mojej wyprawki do szpitala i powiem Wam że normalnie można stracić majątek na tych wszystkich duperelach...:baffled: dla małej też kupiłam zamiast gruszki FRIDE, podobno jest lepsza..
Mam do Was dziewczyny pytanie bo nie wiem ile mam kupić tych wkładów poporodowych, kupiłam dwa opakowania, jak myślicie wystarczy??:sorry2:tak samo ni wiem ile kupić pieluch jednorazowych (jestem zdecydowana na pampersy) wiem, że to zawsze później można dokupić ale ja jakoś wolę tak wszystko mieć:-) bo w ogóle to ile jest pieluch w opakowaniu??? i na ile takie opakowanie wystarczy???

nina- wiem jestes kochana... teraz juz padam na buzie...jestem tak zmeczona i oczy mnie bola niesamowicie... bo troszke sobie poplakalam jak moga istniec tacy ludzie... az mnie krew zalewa... no ale coz kij zawsze ma dwa konce i szybko sie odwraca...

dziewczyny czy któraś z was (bądź z waszego otoczenia) miała do czynienia z takim pojemnikiem na brudne pieluszki?

proszę was o opinie - co sądzicie o tym :tak:

TOMMEE TIPPEE KOSZ SANGENIC +5 wkładów NAJTANIEJ (580722715) - Aukcje internetowe Allegro

p.s. sylwiakk ja niestety nie kojarze kto o tym pisałam :zawstydzona/y:

My mielismy ten kosz na pieluchy. Dla mnie strata kasy:no:. W pokoju smierdzialo brudnymi pieluchami, a jest na istrukcji napisane, ze ten kosz ma pochlaniac nieprzyjemne zapachy. Duzo lepszy jest taki nie otwierany z gory, tylko ze specjalna raczka do przesuwania, co powoduje, ze nic sie na zewnatrz nie "ulatnia":tak:

hej dziewczyny
mam wiadomosc moja dzidzia juz jets glowka w dol:)
ale to 30 tydzien i 2 dni czy nie za wczesnie tzn czy moze sie przekrecic spowrotem?????
wiecie moze jak to jest
buziaki i z gory dzieki za pomoc!!

Paula-pokoik śliczny, taki bardzo dziewczecy:-)

Krystyna 30 mój dzidziuś juz od 27tyg jest główka w dół, lekarz powiedział że to dobrze, tez sie boja zeby sie nie rozmyslił i nie chciał sie znowu przekrecic:-)-ale mysle ze to zbedne obowy!

Ja dzis czuje sie kiepsko. W pracy zrobiło mi sie słabo. Muisałam usiąść i wypic kubek wody, troche przeszło ale i tak przez reszte dnia mnie strasznie muliło i jakoś tak opadłam z sił, trocche mnie brzuch pobolewał. Po powrocie z pracy od razu sie położyłam i spała bite 2 godz., ale dalej jakoś tak źle sie.
Po prawej stronie brzuszka tak jakos mnie kuje, jak wstane to na dole juz sama nie wiem co jest. jak mi do jutra nie przejdzie to bede musiała zadzwonic do gin.

Dziś przyszło łózeczko-mój M juz je złożył-troche sie meczył, śmiała sie ze jaki z niego inżynier jak z głupim łóżeczkiem nie daje rady:-):-):-)ale w końcu sie udało. Z łóżeczka jestem bardzo zadowolona , naprawde pieknie sie prezentuje, po za tym ma doczepiane kółeczka wiec bedzie można go przewozic jak np bede sprzatac:-)

Moj termi to 22 maj:-):-):-)dziwnie te suwaczki sie przesuwaja. Ale lekarz powiedział zeby sie spodziewac wczesniej, bo mi sie szyjka skraca( w sumie to skrócił sie znacznie w 17tyg. ciazy, a teraz to ma juz od 13 tyg. 2cm). zobaczymy jak to bedzie.

reklama
slonkoonline, confi- dziekuje kochane za odpowiedz, postaram sie cwiczyc:rofl2:
princess- no cudne zdjatka i sliczna mala:rofl2:
paula- jak z bajki normlanie przepieknie:rofl2:

a ja wymyslilam dzis nowy sposob scielenia lozka naszego malzenskiego jak wam sie podoba??

kupilismy tez dla kubusia mam nadzieje ze mu sie spodoba maskotke no i 2 pary body..:) zaraz przesle ci zdjatka:)
>

Załączniki

• body 1.jpg
    body 1.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 39
  • body 2.jpg
    body 2.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 38
  • sypialnia1.jpg
    sypialnia1.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 49
  • sypialnia2.jpg