reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
no wiem, na własnej skórze doświadczyłam ;-) ja przyzwyczajona jestem że foliówki w Polsce są za free, więc jak ostatnio byliśmy w markecie (nie pamiętam nazwy) kasjerka nam mówi że torebka płatna :szok: (gdybym wiedziała wzięłabym z tomu jaką szmacianą ;-))
nie mam nic przeciwko płaceniu za torebke, tylko że .... moim zdaniem ten przepis powinien być uregulowany do wszystkich sklepów - a nie tylko do wybranych :tak:

no nic... może jeszcze jakaś mamcia wyrazi swoja opinię na temat tego pojemnika :tak: :-)

a ja zmykam wrzucić coś na ruszta bo mi w brzuszku burczy , no i czas za sprzątanie się wziąść :baffled:

barmanka ja bym doslownie cos na ruszt wrzucila... jakiegos pieczonego miesa mi sie chce... Najlepiej z grilla... Narazie sie pomaranczami zapycham, ale chyba jak maz wroci skoczymy na kebaba :)

Moj maz wczoraj sam powiedzial, ze on doskonale sobie zdaje sprawe z tego, ze jak by nawet speca jakiegos zatrudnil, to by i tak on nie podolal moim wymaganiom. No i ze jakbym nawet na kartce narysowala, to i tak byloby zle. :) Znaczy, ze nie tak jak ja chce. Dlatego powiedzial "PAS" i pod koniec kwietnia jedziemy na zakupy. A teraz moze juz nawet zamowimy wozek :)

reklama
jakby któraś była zainteresowana to napisze to co powiedział mi przed chwilą mój ginekolog (próbowałam się przez cały ranek dodzwonić do niego, w końcu teraz odebrał tel)

więc:
PROPOLIS nie można brać przy grzybku (tabletka jest "słodka" a tam jeszcze bardziej te grzyby się rozwijają i dojrzewają)
VAGICAL można brać, cytuje "można wziąść, nie zaszkodzi - ale na pewno nie pomoże".

Do góry