reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

no widzisz słonko - w końcu jakieś porozumienie między wami :tak:
tylko teraz się nie unoś, nie fo****... na spokojnie wszystko weź, z uśmiechem na ustach :-)

zabierz go do dużego sklepu z wózkami, niech sam popatrzy na ceny. może wybierzecie jakiś fajniejszy wózio niż ten który chcesz zamówić przez neta.. ;-)

reklama
sylwia - co do papierków to powinno być tak:
wody płodowe mają odczyn zasadowy- więc papierek powinien zabarwić się na zielono-niebiesko
pochwa i śluz mają odczyn kwaśny więc papierek powinien pozostać bez zmian (pomarańczowy)

akunia- rozumiem Cię całkowicie :tak: ja też takich niespodzianek nie lubię :sorry2:
może jeszcze zdążysz coś przygotować przed narodzinami maleństwa... może w bezpiecznym okresie tj. po 37 tc wypuszczą Cię do domu i będziesz mogła nadrobić zaległości :-) Ja liczę na to, że mój lekarz od 37 tc. pozwoli mi już biegać po sklepach i normalnie funkcjonować ... bo mam jeszcze spore braki w wyprawce i taki syf w domu, że aż mi wstyd :baffled:...

barmanka79- zastanawiam się czy to nie jest zbędny wydatek ten kosz na pieluchy tym bardziej, że jest dość drogi :baffled:
Ja co prawda mieszkam w domku i do kosza zewnętrznego mam bliziutko... ale moje koleżanki które w blokach mieszkają też nigdy nie używały takiego kosza.

paula7 - pokoik super, widzę że wszystko już gotowe ...tylko lokatorki jeszcze brak :-D

Pokazywalam kolezance wlasnie wozki na GG i juz zglupialam.... Nie wiem ktory chce!
Moze Wy doradzicie? Mam takie opcje kolorystyczne, ktore juz z kilkunastu innych wycedzilam.

Załączniki

• 569969037.jpg
    569969037.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 29
  • wózek1.jpg
    wózek1.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 31
  • Jumper_X_C04_01.jpg
    Jumper_X_C04_01.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 27
zastanawiam się czy to nie jest zbędny wydatek ten kosz na pieluchy tym bardziej, że jest dość drogi :baffled:
Ja co prawda mieszkam w domku i do kosza zewnętrznego mam bliziutko... ale moje koleżanki które w blokach mieszkają też nigdy nie używały takiego kosza.

wiecie ja w sumie to tak naprawdę to zwróciłam na niego uwagę gdyż właśnie jest w promocji ;-) obniżka o 50% ceny, więc całkiem sporo..
normalnie to bym nigdy nawet na niego nie spojrzała ;-) (bo drogi - to prawda)

ankzoc tez mi sie podoba... Maz lekko marudzi, ze kolka pstrokate. Ale kolor jest sliczny... Najabrdziej mi sie podoba.
Mimo wszystko i tak nie moge wozka zobaczyc na zywo :( Nie ma w poblizu sklepu z tym wozkiem....

reklama
Słonko mi też ten w kółeczka się bardziej podoba :tak: tylko że ja chyba wybrałabym ten zielony... tak myślę... ale musiałabym na żywo sprawdzić ;-)

a ja właśnie przepisuje na czysto moją listę pytań do lekarza :-) bo jutro z samego rana mam wizytę.. nie mogę się doczekać jak powie mi wagę i wzrost i wszystkie inne ważne rzeczy :-)
ale powoli też się już wkurzam i denerwuje - bo wiem jaką znowu dostanę odpowiedź w sprawie mojej wady wzroku i cc :wściekła/y::crazy: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry