reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Uffff... Ulzylo mi, bo juz sie balam, ze lekarz wcale sie nie przyzna, ze nie warto tej kasy wydawac, bo nie bedzie widac, a z chciwosci i tak kase wezmie :D W takim razie ide na 4d :)

reklama
kochana ja to bym nie szla na 4D tylko na normalne. 4D sie nie oplaca a tylko pieniadze w bloto pojda..wg mnie to zwykle usg jest bardziej wyrazne od 4D... ale fakt..to Twoj wybor:-) ja bylam na normalnym usg i sliecznie widzialam moje malenstwo:-)

:-)mamusie.... oto pokojik mojej corci..... jeszcze nie skonczony... brakuje kilka dodatkow....:-):-):-) ale jak wam sie podoba???

paula piękny pokoik :) kurcze my bedziemy mieli tylko kącik dla naszego maluszka ale mam nadzieje ze uda nam się tez jakoś go ładnie urządzic :)

confi- dziekuje... z pewnoscia nawet ten kacik bedzie cudny... i tobie tez uda sie go swietnie urzadzic....powodzenia....

witam majoweczki:)
ja mam takie pytanko ktoras z was pisala ze papierkow lakmusowych mozna uzywac do sprawdzania wod plodowytaki papierek jaki kolor nabiera papierek przy wodach plodowcyh ?? dziekuje i pozdrawiam

reklama
sylwia- nie mam pojecia....

dobra kobitki ja zmykam zaraz po malego do przedszkola... bo zaraz ma koniec a jeszcze musze zajechac do sklepu.... buzka dla was do pozniej....

Do góry